Imagini dramatice! A crăpat mormântul Alexandrei Măceșanu FOTO EXCLUSIV

În ciuda faptului că mai speră într-o minune, părinții Alexandrei Măceșanu au pregătit deja locul de veci din satul Dobrosloveni (județul Olt).

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Părinții Alexandrei Măceșanu, una dintre fetele răpite și sechestrate de Gheorghe Dincă, încă mai speră că Alexandra se va întoarce întreagă acasă, deși autoritățile susțin că fata a fost omorâtă de ”monstrul din Caracal”. Încercând să se agațe de orice informație care le-ar alimenta nădejdea într-o minune, tatăl și mama ALexandrei au trebuit însă să pregătească și locul de veci al familiei, pentru varianta cea mai neagră posibilă.  

Citeste si: Imagini cutremurătoare de la mormântul fetei din Gura Șuții ucisă de pedofilul olandez! Adriana este vegheată de îngeri și păpuși FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Bunicul Luizei Melencu devine SUSPECT în cazul Caracal! A picat testul poligraf

Încă de anul trecut, la mormântul familiei din

Citeste si: Profilerul din cazul Caracal, făcut praf de Mihaela Brooks: ”Îmi face meseria de râs”! Experta din Canada a studiat rechizitoriul lui Dincă și spune că e plin de erori

satul Dobrosloveni (județul Olt) au apărut două cripte noi, făcute de Ioan Măceșanu, tatăl Alexandrei. Cum acolo își doarme somnul de veci și bunica paternă a fetei, Niculina, la mormânt a apărut și fotografia femeii decedate în iulie 2018, lângă care rudele au aprins o lumânare de Sărbători.

Citește CONTINUAREA materialului pe știrilekanald.ro!

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate