Imagini emoționante cu Tamara Buciuceanu Botez la 90 de ani! Marea actriță a fost vizitată de ziua ei de Fuego FOTO

Tamara Buciuceanu Botez a împlinit 90 de ani și a fost sărbătorită de familie și de prieteni.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Tamara Buciuceanu Botez a împlinit ieri 90 de ani și a fost sărbătorită de familie și de prieteni. Printre cei care au vizitat-o s-a numărat și Fuego, cântărețul având o relație trainică de prietenie cu marea artistă. 

Citeste si: Drama neștiută a Irinei Margareta Nistor ”Aveam nevoie de bani pentru medicamente, pentru întreținerea casei...” DEZVĂLUIRI

Citeste si: Legătura neştiută dintre Bănică jr. şi unul dintre cei mai îndrăgiţi concurenţi de la Exatlon! ”Lucrează de mai multă vreme”

”Sunt tare fericit! Am ajuns ieri la doamna TAMARA BUCIUCEANU BOTEZ și i-am făcut o bucurie, stând câteva ore la povești, nedându-ne seama cum trece timpul! Telefonul a sunat permanent, iar dumneaei este împlinită că lumea nu a uitat-o, că îi este aproape și că poate, dincolo de orice, să inspire prin imensitatea carierei sale! S-au scurs zeci de amintiri și reciproc, ne-am încărcat cu energie pozitivă. 
Asta e ea – pozitivitate, bunătate, naturalețe și o luciditate cum rar ți-e dat să vezi! I-am dus tort, am ciocnit și i-am oferit, simbolic, distincția „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, pentru tot ce înseamnă ea în această țară pe care a marcat-o definitiv cu talentul său suprem! 
Noi ne vedem de la 15.00, la TVR 2, la emisiunea pe care doamna Tamara mi-a mărturisit că nu o ratează niciodată, fiind pe placul dânsei ceea ce facem noi! Mulți ani fericiți, doamnă a teatrului românesc, TAMARA BUCIUCEANU BOTEZ!”, a notat Fuego. 

fara descriere

fara descriere

De asemenea, Tamara Buciuceanu Botez a fost omagiată de reprezentanții Ministerului Culturii! Iată imaginile! 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate