Legătura neştiută dintre Bănică jr. şi unul dintre cei mai îndrăgiţi concurenţi de la Exatlon! ”Lucrează de mai multă vreme”

Ştefan Bănică jr. colaborarează cu Valentin Chiş

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Surpriză! După ce a dansat pentru Andra, Delia sau Alina Eremia, acum, Valentin Chiş, cunoscut fanilor Exatlon drept Bruce, colaborează cu Ştefan Bănică jr.!

La ultimul spectacol al vedetei de la Sala Palatului, Bruce a fost unul dintre oamenii de bază din echipă! Carismaticul ”faimos” a realizat întreaga coregrafie a concertului şi a lăsat o impresie foarte bună în cele trei zile în care Bănică jr. a urcat pe scenă!

fara descriere

Ştefan Bănică jr. lucrează cu Bruce de la Exatlon! Ce a făcut ”faimosul” pentru celebrul trubadur în urmă cu puţin timp

 
”Concertul Extraordinar de Crăciun Ştefan Bănică, devenit tradiţie, a ajuns la final. O adevărată plăcere să mă aflu din nou în postură de coregraf, cât şi dansator, energia de pe scenă fiind de nerefuzat.  O adevărată provocare care te aşează în faţa viziunii lui Ştefan Bănică, care pe măsură ce avansează în manifestare, devine din ce în ce mai amănunţită, astfel schimbările până în ultima secundă(şi după) nu încetează să apăra. Unii ar spune că este perfecţionism, chiar nebunie, însă eu o consider profesionalism şi dedicare. 
 
Dedicare pentru că este prezentată publicului şi profesionalism pentru că publicul merită un spectacol cât mai precis şi extraordinar”, a scris Bruce, pe adresa lui de facebook, la finele reprezentaţiilor.(află de ce a fost în lacrimi celebra Tamara Buciuceanu Botez pe scenă, la 89 de ani)
 
fara descrierePe de altă parte, puţini ştiu că Ştefan Bănică jr. lucrează cu Bruce de la Exatlon de mai multă vreme, însă, până în această iarnă, nu s-a ştiut nimic! ”El este un tip modest, nu îî place să spună public cu ce oameni încheie angajamente profesionale. De pildă, cu Ştefan are o relaţie mai veche şi mereu bazată pe respect, corectitudine şi profesionalism”, au dezvăluit apropiaţi de-ai ”faimosului” pentru WOWbiz.ro!

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate