Legătura neştiută dintre Bănică jr. şi unul dintre cei mai îndrăgiţi concurenţi de la Exatlon! ”Lucrează de mai multă vreme”

Ştefan Bănică jr. colaborarează cu Valentin Chiş

Autor: Lia Popescu

Surpriză! După ce a dansat pentru Andra, Delia sau Alina Eremia, acum, Valentin Chiş, cunoscut fanilor Exatlon drept Bruce, colaborează cu Ştefan Bănică jr.!

La ultimul spectacol al vedetei de la Sala Palatului, Bruce a fost unul dintre oamenii de bază din echipă! Carismaticul ”faimos” a realizat întreaga coregrafie a concertului şi a lăsat o impresie foarte bună în cele trei zile în care Bănică jr. a urcat pe scenă!

Ştefan Bănică jr. lucrează cu Bruce de la Exatlon! Ce a făcut ”faimosul” pentru celebrul trubadur în urmă cu puţin timp

 
”Concertul Extraordinar de Crăciun Ştefan Bănică, devenit tradiţie, a ajuns la final. O adevărată plăcere să mă aflu din nou în postură de coregraf, cât şi dansator, energia de pe scenă fiind de nerefuzat.  O adevărată provocare care te aşează în faţa viziunii lui Ştefan Bănică, care pe măsură ce avansează în manifestare, devine din ce în ce mai amănunţită, astfel schimbările până în ultima secundă(şi după) nu încetează să apăra.
Unii ar spune că este perfecţionism, chiar nebunie, însă eu o consider profesionalism şi dedicare. 
 
Dedicare pentru că este prezentată publicului şi profesionalism pentru că publicul merită un spectacol cât mai precis şi extraordinar”, a scris Bruce, pe adresa lui de facebook, la finele reprezentaţiilor .(află de ce a fost în lacrimi celebra Tamara Buciuceanu Botez pe scenă, la 89 de ani)
 
Pe de altă parte, puţini ştiu că Ştefan Bănică jr.
lucrează cu Bruce de la Exatlon de mai multă vreme, însă, până în această iarnă, nu s-a ştiut nimic! ”El este un tip modest, nu îî place să spună public cu ce oameni încheie angajamente profesionale. De pildă, cu Ştefan are o relaţie mai veche şi mereu bazată pe respect, corectitudine şi profesionalism”, au dezvăluit apropiaţi de-ai ”faimosului” pentru WOWbiz.ro!

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Halucinant! O concurentă a show-ului unde este jurat îi cere lui Ştefan Bănică Jr. să o recunoască de soţie! L-a chemat în înstanţă

Ştefan Bănică Jr a fost refuzat de un cerşetor căruia a vrut să-i dea bani: „Mi-a spus: „De la dumneavoastră nu vreau sa primesc”

Mircea N. Stoian, declaratii INCENDIARE despre Bianca Dragusanu si sotia lui Stefan Banica jr. "Cand intra Lavinia in platou aveam erectie" Uite ce facea actorul ca...

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

America e în stare de ȘOC: Nimeni nu ar fi crezut că se va ajunge aici! ”N-am mai văzut așa ceva!”

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Mărturii despre viaţa de apoi. O femeie susține că timpul se oprește pe acel tărâm. Ce spun specialiștii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies