Imagini emoționante într-un supermarket. Clienții aflați la coadă au început să cânte "Hristos a Înviat"

Imagini emoționante au fost surprinse în Sâmbăta Mare la un supermarket din Piatra Neamț.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Starea de urgență și restricțiile impuse de autorități i-au unit pe oameni, mai mult ca oricând. Anul acesta, în timpul pregătirilor pascale, românii au dat dovadă de solidaritate și, nu în ultimul rând, de credință.
Într-un supermarket din Piatra Neamț, clienții magazinului au stârnit piele de găină tuturor. Aflați la cozile caselor de marcat, ei au început să cânte în cor "Hristos a Înviat!".
Momentul a fost filmat de un alt client, iar imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare. Imaginile pot fi urmărite AICI. 

Citeste si: A murit „sosia lui Romică Tociu” din cauza infecției cu COVID-19. Bărbatul a ajuns celebru pentru participarea la o emisiune culinară

 

Creștinii ortodocși, solidari în pandemie. Guvernul a interzis mersul la slujba de Paște

Ludovic Orban a transmis sâmbătă, un mesaj video, în care spune că oamenii vor fi apropiaţi de familie, dar vor fi departe de mulţi dintre cei cărora le sunt dragi.

Citeste si: Ministrul Apărării Naţionale, mesaj pentru toți românii chiar înainte de Noaptea de Înviere

 

"Anul acesta sărbătorim Învierea Domnului nostru Isus Hristos într-un fel total diferit faţă de felul în care sărbătorim în fiecare an. Anul acesta, va trebui să stăm acasă, nu putem merge la biserică să participăm la slujba de Paşte. Vom fi alături de cei apropiaţi, de familie, dar vom fi departe de mulţi dintre cei care ne sunt dragi şi alături de care petrecem momentele frumoase. Chiar dacă nu putem merge la biserică, credinţa ne poate ajuta ca sărbătoarea să pătrundă în sufletul fiecăruia dintre noi şi să reuşim să transformăm fiecare casa noastră într-o biserică, într-un loc în care sărbătorim”, a afirmat Orban.

El a mai spus că toate eforturile făcute până acum trebuie să fie susţinute în continuare pentru a fi depăşită această situaţie creată de pandemia de coronavirus.

"Am trecut prin momente grele, suntem supuşi la încercări la care nu ne-am fi aşteptat. Viaţa noastră, felul nostru de a fi a fost schimbat radical, multe dintre lucrurile pe care eram obişnuiţi şi le consideram normale să le facem în fiecare zi, astăzi nu putem să le facem. Suntem obligaţi ca toate eforturile pe care le-am făcut până astăzi, la toate privaţiunile la care ne-am supus să fie susţinute în continuare pentru ca ele să dea rezultate şi ca să reuşim împreună să depăşim cât mai repede această încercare determinată de o epidemie care creează extrem de multe pericole pentru fiecare dintre noi”, a mai spus premierul.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate