A murit „sosia lui Romică Tociu” din cauza infecției cu COVID-19. Bărbatul a ajuns celebru pentru participarea la o emisiune culinară

Vasile Rusu a ajuns cunoscut după ce a participat la o emisiune culinară alături de Romică Tociu.

Distribuie pe:

Autor: C.G.


In articol:

A murit „sosia lui Romică Tociu” din cauza infecției cu COVID-19

Fost viceprimar al orașului Broșteni din Suceava, Vasile Rusu, s-a stins din viață pe 17 aprilie, de Vinerea Mare.

În vârstă de 54 de ani, bărbatul se afla internat la secțiunea Pneumologie Spitalului Județean Suceava de mai bine de o săptămână. Ulterior, el a fost infectat cu CVID-19, potrivit conform monitorulsv.ro.

Citeste si: În plină pandemie, o bătrână de 73 de ani a sunat la 112 de foame. Reacția autorităților

Citeste si: Cu cine a inlocuit-o Culita Sterp pe Carmen de la Salciua: E o bruneta de la Puterea dragostei! "Am renuntat la ea si te-am ales pe tine, viata mea"

Citeste si: Așa arată locul din America în care se roagă Ionuț Dolănescu! Solistul are grijă și de mama lui, celebra Maria Ciobanu FOTO

De asemenea, actualul primar al orașului Broșteni, cât și actualul viceprimar sunt confirmați cu COVID-19, potrivit sursei citate.

A murit „sosia lui Romică Tociu” din cauza infecției cu COVID-19

Vasile Rusu era cunoscut drept „sosia lui Romică Tociu”

Fostul viceprimar a ajuns celebru după ce a apărut la o emisiune culinară alături de Romică Tociu. Între cei doi există o asemănare izbitoare. În cadrul emisiunii, el a povestit că a fost oprit de multe ori pe strada pentru că a fost confundat cu actorul și chiar a dat multe autografe.

„Doamne, cum mi s-au tăiat picioarele de la genunchi... Toată viața asta așteptam, să mă întâlnesc cu el, dar nu aici!”, a mărturisit Vasile Rusu, în cadrul emisiunii.

„Romică Țociu mi-e dator – mii de autografe am dat în locul lui. Nu le-am stricat inima la oameni, să le spun că nu sunt el...”, a mărturisit atunci Vasile Rusu. (Citeste si: Andreea Mantea a postat un mesaj sfâșietor pe contul său de Instagram. Ce se întâmplă cu prezentatoarea emisiunii „Puterea Dragostei”?)

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate