Imagini fabuloase cu Florin Pastramă de pe vremea când trăgea de fiare! Logodnicul lui Brigitte Sfăt arăta ca un tanc rusesc!

Amicii ştiu despre aceste imagini fabuloase cu Florin Pastramă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că sunt imagini fabuloase cu Florin Pastramă. În urmă cu apropae doi ani, actualul logodnic al lui Brigitte Sfăt îşi etala muşchii pe la piscină, după câteva luni petrecute la sala de forţă. Pastramă arăta ca un culturist profesionist  şi, atunci când s-a pozat alături de un amic, s-a văzut că era de două ori mai voluminos decât acesta. (vezi cât de dotat este Florin Pastramă)

Citeste si: Mărturisire incredibilă! Brigitte i-a recunoscut lui Florin Pastramă că s-a îndrăgostit de Cătălin Moroșanu!

Citeste si: Brigitte Sfăt l-a acuzat pe un ministru că a băgat-o la închisoare! Ilie Sârbu a fost partener de afaceri cu Octavian Sfăt, soţul decedat al lui Brigitte!

Citeste si: Lovitură pentru Florin Pastramă! ”S-a mândrit peste tot cu încălțările scumpe , dar toată Colentina știa că i-au fost date de pomană”

Imagini fabuloase cu Florin Pastramă. S-a apucat de culturism după o decepţie sentimentală

Presa mondenă a relatat că Pastramă s-a apucat de culturism după o decepţie sentimentală. În urmă cu cinci ani, Florin a fost protagonistul unui scandal cu largi ecouri în lumea interlopă. Iubita sa de atunci, modelul Carmen Vlad, care la acea vreme era cunoscută drept “femeia cu cei mai mari sâni naturali din România”, a născut un băieţel, iar Pastramă, convins că el este tatăl, a dat o mare petrecere. 

fara descriere

Imagini fabuloase cu Florin Pastramă. La Fermă, Pastramă nu a etalat aceeaşi musculatură 

Sunt imagini fabuloase cu Florin Pastramă. El a aflat apoi că modelul l-a înşelat cu unul dintre ginerii lui Nuţu Cămătaru. Furios, a cerut un test de paternitate care a confirmat că nu el este tatăl şi s-a despărţit de Carmen Vlad. De atunci, Pastramă s-a dedicat exerciţiilor fizice efectuate la sala de forţă. La Fermă, Pastramă nu a etalat aceeaşi musculatură, semn că a făcut o pauză.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate