Imagini fabuloase surprinse la mănăstirea Dervent, acolo unde este îngropat Aurelian Preda! ”Câteva clipe petrecute în Rai!”

Rapsodul Aurelian Preda este înmormântat la mănăstirea Dervent, acolo unde acum două seri a apărut un curcubeu de toată frumusețea.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Rapsodul Aurelian Preda este înmormântat la mănăstirea Dervent, acolo unde acum două seri a apărut un curcubeu de toată frumusețea. Prezentatorul tv și solistul de muzică populară Aurelian Preda a încetat din viață pe 27 septembrie 2016, la doar 46 de ani, fiind înmormântat după câteva zile la mănăstirea Dervent.

Citeste si: Manuscrisul ”pierdut” al lui Aurelian Preda! ”O carte care va răsturna lumea muzicii populare”! Volumul urmează să apară la exact 3 ani de la moartea artistului

Citeste si: Aurelian Preda, otrăvit de preotul Pomohaci? Dezvăluiri incredibile despre cafeaua otrăvită pe care i-a dat-o când l-a invitat la el acasă

fara descriere

Călugărul Efrem Băndărică, duhovnicul și cel mai bun prieten al lui Aurelian, se îngrijește zilnic de mormântul rapsodului, păstrând și o strânsă legătură cu fiica acestuia, Anamaria Rosa.

Citește CONTINUAREA materialului pe știrilekanald.ro! 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate