Vedete

Imagini fabuloase surprinse la mănăstirea Dervent, acolo unde este îngropat Aurelian Preda! ”Câteva clipe petrecute în Rai!”

Rapsodul Aurelian Preda este înmormântat la mănăstirea Dervent, acolo unde acum două seri a apărut un curcubeu de toată frumusețea.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Rapsodul Aurelian Preda este înmormântat la mănăstirea Dervent, acolo unde acum două seri a apărut un curcubeu de toată frumusețea. Prezentatorul tv și solistul de muzică populară Aurelian Preda a încetat din viață pe 27 septembrie 2016, la doar 46 de ani, fiind înmormântat după câteva zile la mănăstirea Dervent.

Citeste si: Manuscrisul ”pierdut” al lui Aurelian Preda! ”O carte care va răsturna lumea muzicii populare”! Volumul urmează să apară la exact 3 ani de la moartea artistului

Citeste si: Aurelian Preda, otrăvit de preotul Pomohaci? Dezvăluiri incredibile despre cafeaua otrăvită pe care i-a dat-o când l-a invitat la el acasă

Călugărul Efrem Băndărică, duhovnicul și cel mai bun prieten al lui Aurelian, se îngrijește zilnic de mormântul rapsodului, păstrând și o strânsă legătură cu fiica acestuia, Anamaria Rosa.

Citește CONTINUAREA materialului pe știrilekanald.ro! 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol