Imagini greu de privit cu fiica Anamariei Prodan, aflată în agonie! Uite-o pe Sarah cum iese de pe teren plângând în hohote, după accidentarea oribilă la picior! VIDEO

Imagini greu de privit cu fiica Anamariei Prodan, Sarah, care s-a accidentat în timpul unui meci de baschet.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Imagini greu de privit cu fiica Anamariei Prodan, care au fost filmate la sfârşitul lunii noiembrie. Sarah Dumitrescu, care joacă în SUA la echipa de baschet a Universității Mississippi, s-a accidentat în timpul unei partide disputate împotriva Universității Sam Houston.

Sarah a aterizat cu toată greutatea, iar piciorul drept nu a rezistat.( vezi care a fost prima meserie a Anamariei Prodan)

Citeste si: Fiica Anamariei Prodan a trecut cu bine peste operaţia cruntă la picior din SUA: “Toată lumea a fost alături de îngerul meu, Sarah! Va reveni mai puternică ca niciodată” DEZVĂLUIRI

Citeste si: Dramă pentru fiica Anamariei Prodan! Sarah, pe patul de spital! Verdictul medicilor e crunt

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Citeste si: Anamaria Prodan a ajuns de nerecunoscut! Cum arată blondă cu părul scurt și cu ochelari

Ea nici nu a mai putut să calce, aşa cum se poate observa într-un video filmat de unul dintre spectatori. Plângând în hohote, sprijinită de doi oameni, Sarah a părăsit terenul şi a fost dusă direct la spital. Verdictul medicilor a fost crunt: ruptură de ligament încrucișat anterior, ceea ce înseamnă că activitatea ei sportivă în acest sezon este încheiată.

Anamaria Prodan, care a venit de urgenţă din România, a fost lângă Sarah în timpul operaţiei.

Imagini greu de privit cu fiica Anamariei Prodan: "Toată echipa a fost lângă ea!" 

„Pe câtă bucurie aduce sportul, este o parte urâtă a sa, iar asta este dată de accidentările urâte. Inima mea e frântă pentru Sarah, având în vedere că a muncit din greu pentru a intra în rolul pe care noi l-am imaginat la ambele capete ale terenului.

Ea este iubită de colegele de echipă, de staff și de comunitatea Oxford și sunt sigură nu doar că-și va reveni din asta, dar că va reveni mai puternică”,  a spus antrenoarea fiicei Anamariei Prodan.

La ieşirea din spital, după operaţie, ea şi fiica ei au avut parte de o uriaşă surpriză, fiind aşteptate de colegii lui Sarah de la echipa de baschet.  "Toată lumea a fost alături de îngerul meu, Sarah! Toată echipa a fost lângă ea! Va reveni mai puternică ca niciodată”, a postat Anamaria Prodan.

În prezent, Sarah a intrat deja într-un program de recuperare medicală.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum a putut să apară Anamaria Prodan în ziua alegerilor! Uite cum s-a dus îmbrăcată la vot!

Laurenţiu Reghecampf a fost la un pas să fie asasinat de interlopii sârbi: „A venit ăla şi l-a ameninţat să dea banii înapoi!” Vezi când s-a întâmplat asta

Cumnatul american al Anamariei Prodan şi-a aniversat ziua de naştere în Dubai! Vezi cum s-au distrat Anthony, Reghe şi Anamaria!

Vor veni Ducii de Sussex la înmormântarea Prințului Philip?

Doliu imens! A murit un mare erou al României. A trecut prin suferințe cumplite de-a lungul timpului

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Lovitura sub centură primită de Charles. Regina Elisabeta nu va face niciodată acest gest

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies