IMAGINI INCENDIARE! Daniela Crudu si Loredana Chivu, show fierbinte! Bruneta, aproape dezbracata in bratele lui Jean de la Craiova! Cum au fost surprinsi cei trei

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

fara descriere
 
Jean de la Craiova a filmat cu cele mai sexy dive din showbiz. Manelistul a "tras" doua clipuri noi, iar protagonistele au fost chiar Loredana Chivu si Daniela Crudu. 
 
fara descriere
 
Prima care a filmat a fost Loredana Chivu, blondina si-a unduit formele sexy in fata camerei si a reusit sa-l faca pe Jean de la Craiova sa transpire.
 
fara descriere
 
"Nu stiu daca Loredana iubeste. Dar eu iubesc, sunt un familist", a declarat Jean de la Craiova.
 

 

 
La finalul clipului, Loredana a fost inchisa in portbagaj, desi sufera de caustrofobie si nu prea a fost de acord cu sugestia regizorului. 
 
fara descriere
 
Daniela Crudu si-a facut si ea aparitia intr-un final, cu putina intarziere. Cruduta a reusit sa-l puna pe jar pe Jean de la Craiova. Bruneta a purtat o rochie decoltata si cu vedere la fese. 
 
fara descriere
 
Ba mai mult decat atat, Crudu a facut show si in afara localului, atunci cand a mers la masina pentru a lua o pereche de pantofi. Daniela s-a aplecat si si-a lasat formele voluptoase la vedere, spre deliciul trecatorilor, dar si a paparazzilor WOWbiz care au reusit sa surprinda momentul. 
 
 
"Toate florile din lume, la picioare ti le-as pune. Toate la picioarele Daniele Crudu, dar ea merita mult mai multe", a mai spus Jean de la Craiova. 
 
fara descriere
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate