Imagini incredibile! Adriana Bahmuțeanu a avut sediu de campanie într-un birou de pompe funebre! Vedeta-candidat la sectorul 1, surprinsă la o ședință cu stafful ei, printre sicrie! EXCLUSIV

Adriana Bahmuțeanu și-a încheiat campania electorală pentru primăria sectorului 1 într-un birou de pompe funebre!

Autor: Radu Constantin

In articol:

Incredibil dar adevărat! Adriana Bahmuțeanu a avut ca sediu de campanie pentru alegerile locale, acolo unde a candidat pentru postul de primar al sectorului 1, într-un birou de pompe funebre.

Imaginile incredibile au fost transmise de un cititor și sunt prezentate în EXCLUSIVITATE de WOWbiz.ro.

Adriana Bahmuțeanu s-a întâlnit cu stafful la pompe funebre

bahmuteanu pompe funebre
Adriana, alături de echipa de campanie

Conform informațiilor noastre, Adriana Bahmuțeanu a avut unul dintre sediile de campanie la un birou de pompe funebre din zona Chitila. Aici, vedeta s-a întâlnit echipa de campanie în mai multe rânduri și tot aici s-au ținut mai multe ședințe cu partidul care a susținut-o.

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

bahmuteanu pompe funebre
Aici a avut ADriana Bahmuțeanu ședințele

WOWbiz.ro a aflat în exclusivitate că unul dintre șefii ecologiștilor este și patronul firmei de pompe funebre și pentru că acesta a trecut printr-o perioadă ”aglomerată”, i-a invitat pe oamenii de campanie la sediul din Chitila. Ecologiștii au și un sediu de partid, însă s-a preferat această variantă pentru a scuti din timp, mai ales ținând cont de traficul din București.

Bahmuțeanu nu știe nici acum câți oameni au votat-o

Politică printre îmbălsămări, colivă și parastase – o imagine care descrie perfect ceea ce se întâmplă în România anului 2020. Deși nu a avut cele mai bune condiții din lume și nici experiență în politică, Adriana Bahmuțeanu a reușit să fie destul de vizibilă în campania electorală, în condițiile, în mare parte, ea a dus bătălia politică doar de pe pagina proprie de socializare.

Vedeta a reușit câteva întâlniri de poveste cu Clotilde Armand, candidata USR-Plus, în care a pus-o pe aceasta în mare dificultate. De altfel, Adriana Bahmuțeanu a explicat faptul că după ce a anunțat că intră în campanie, majoritatea televiziunilor au decis s-o ignore și să evite s-o mai invite în platou.

bahmuteanu pompe funebre
Adriana Bahmuțeanu, sediu de campanie

La ora redactării acestui articol, nu se anunțase ce procent a obținut Adriana Bahmuțeanu și nu era foarte clar nici măcar cine a ieșit câștigător la sectorul 1.

Atât Clotilde Armand cât și Dan Tudorache și-au revendicat victoria, diferența fiind, se pare, extrem de strânsă.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Scandal URIAȘ în public între Clotilde Armand și Adriana Bahmuţeanu. Luptă aprigă pentru Primăria Sectorului 1 al Capitalei. S-a lăsat cu acuzații grave

Am aflat ce avere are de fapt Adriana Bahmuțeanu! Toată lumea credea că a făcut milioane din televiziune!

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit civil. Primele imagini de la eveniment | GALERIE FOTO

Două copile de 11 şi 12 ani se jucau în faţa porţii când au fost izbite în plin de o maşină condusă de un şofer începător

Calendar ortodox 27 mai 2023. Ce sfânt este cinstit sâmbătă?

„Am dormit în dric două ore.” Ce s-a întâmplat cu Anamaria Prodan în urmă cu o zi? Vedeta are o nouă achiziție

Primele imagini cu Gina Pistol în rochie de mireasă! Frumoasa vedetă a spus marele "Da"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies