Imagini INCREDIBILE cu dansatoarea favorită a maneliștilor! Cum arăta, de fapt, Larisa Munteanu înainte de operațiile estetice!

Larisa Munteanu este, acum, o adevărată bombă sexy, devenind dansatoarea favorită a maneliștilor. Dar, în urmă cu ceva ani, înainte de a se tuna, focoasa Larisa era departe de imaginea cu care și-a obișnuit fanii.

Autor: R.C.M.

In articol:

Larisa Munteanu este una dintre dansatoarele preferate ale maneliștilor, focoasa brunetă fiind, probabil, un exemplu pentru cum trebuie să arate o femeie după ce trece prin mâinile esteticienilor pentru a se tuna.

Citeste si: Larisa Munteanu, dansatoarea favorită a maneliştilor, spune lucrurilor pe nume! ”Prima mea grijă e...”

Citeste si: Imagini interzise minorilor din culisele unei prezentări de lenjerie intimă! Ce se întâmplă, între fete, când cred că nu sunt văzute! Video

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Este chiar atat de inconstienta? Dansatoarea preferata a manelistilor merge de bunavoie la solar, desi poate sa faca o forma grava de cancer

Citeste si: Este chiar atat de inconstienta? Dansatoarea preferata a manelistilor merge de bunavoie la solar, desi poate sa faca o forma grava de cancer

Cu toate acestea, Larisa Munteanu a cunoscut, cu adevărat, celebritatea doar după ce a trecut printr-o serie d eoperații estetice. Asta pentru că acum vreo 10 ani, bruneta care i-a înnebunit pe maneliști cu mișcările ei, era departe de felul în care arată acum.

Iar reporterii WOWbiz.ro! au intrat în posesia unor fotografii care demonstrează, fără putință de tăgadă, că medicina estetică chiar face minuni. De fapt, am putea spune că din Larisa Munteanu de acum a mai rămas doar tatuajul pe care și l-a făcut cu mulți ani în urmă, imediat sub coaste, și, poate, câteva dintre trăsăturile feței, diferența dintre fotografiile de acum și cele de atunci fiind de-a dreptul șocantă.

Culmea, acum artată atât de bine în ciuda faptului că a devenit mamă și își crește fetița singură și, susține ea, face sacrificii cât se poate de serioase pentru a fi cât mai mult timp alături de copila de doi ani pe care o are. ”Prima mea grijă este fetiţa. Adică încerc să îi ofer tot ce e mai bun,  micuţa este tot ce e mai important pentru mine.

Normal, trebuie să şi muncesc pentru a-i oferi totul, dar nu sunt dispusă să sacrific timpul pe care l-aş putea petrece cu ea”, ne-a spus, acum câteva luni, în exclusivitate, Larisa Munteanu.

Larisa Munteanu, show-uri fără inhibiții pentru maneliști

Larisa Munteanu s-a făcut remarcată în showbiz-ul autohton ca dansatoare de manele şi asta datorită mişcărilor foarte provocatoare şi lipsa totală de inhibiţii, dar şi prin energia incredibilă pe care o avea în timpul show-urilor extrem de senzuale făcute în faţa admiratorilor ei. După o serie de relaţii cu persoane cunoscute, Stelian Ogică fiind şi el pe ”listă”, ea a devenit mamă acum doi ani şi, de atunci, a încercat să fie cât mai discretă, puţinele ei ieşiri publice fiind însă memorabile, atât pentru felul în care arată, cât şi pentru scandalurile pe care le-a avut cu tatăl fiicei sale, cel care a şi părăsit-o pe când era însărcinată.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies