Imagini interzise minorilor din culisele unei prezentări de lenjerie intimă! Ce se întâmplă, între fete, când cred că nu sunt văzute! Video

Prezentările de modă sunt, de cele mai multe ori, prilejul perfect pentru ca bărbaţii să se prefacă interesaţi de noile trenduri şi să admire, de fapt, formele perfecte ale manechinelor. Iar când vine vorba de prezentările de lenjerie intimă, lucrurile devin de-a dreptul... fierbinţi.

Autor: Radu C. Munteanu

Aşa s-a întâmplat şi într-una dintre serile trecute, designerul Cristina Oae aducând printre modele mai multe figuri extrem de cunoscute din lumea modelingului românesc.

Şi, dacă ţinutele în care au defilat au fost extrem de fierbinţi, lăsând la vedere mai totul şi punând în valoare formele de invidiat ale manechinelor, în culisele evenimentului lucrurile au fost de-a dreptul fierbinţi.

Mai exact, Naba, prietenă foarte bună, de altfel, cu Larisa Munteanu, i-a sărit acesteia în ajutor, atunci câd avea mai mare nevoie. Mai exact, Larisa nu reuşea să îşi închidă singură sutienul şi rămăsese în sânii goi, iar Naba, şi ea sumar îmbrăcată, a insistat să o ajute. De altfel, momentul cu pricina a fost unul foarte amuzant pentru cele două focoase brunete, iar în clipa în care au observat că sunt filmate, lucrurile au devenit şi mai distractive, mai ales că nu au fost deloc inhibate.

 

 

Şi, normal, râzând, şi-au văzut în continuare de treabă, Larisa, ajutată de Naba, reuşind într-un final să se îmbrace, sutieul cu pricina, unul din dantelă albă, fiind, probabil, mai greu de ”închis”, motiv pentru care s-a pus şi într-o poziţie cât se poate de ”interesantă” pentru ca problema ei sa se rezolve mai uşor.


 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies