Imagini incredibile la Puterea Dragostei! Larisa Judele și Bogdan Mocanu, la un pas să se sărute

Larisa Judele și Bogdan Mocanu au avut parte de un dans romantic la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Imagini frumoase la Puterea Dragostei! Jarisa Judele și Bogdan Mocanu au dansat împreună! Cei doi concurenți au fost la un pas să se sărute. Imaginile vorbesc de la sine!

”Larisa vrea, se vede clar”, a spus Ligia la Puterea Dragostei.

Citeste si: Secretul Larisei de la ”Puterea Dragostei”! ”Scopul meu în viață este...”

Citeste si: Schimb acid de replici între Bia și Roxana de la Puterea Dragostei: „Uite copia mea! Fata mea, mai încet...”

Citeste si: Bombă în showbiz! Culiță Sterp și Plușica de la ”Puterea Dragostei” sunt împreună! Avem toate detaliile

Bia și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei s-au întâlnit înainte ca el să se întoarcă în România

Bia și Bogdan Mocanu păreau pe punctul de a face un cuplu. Lucrurile nu au mers, însă, așa cum se așteptau fanii celor doi concurenți de la Puterea Dragostei.

„Nu am avut ceva ai mult cu Bogdan. Înainte să plece ne-am întâlnit și am fost la un restaurant, dar nu s-a întâmplat nimic. Am vorbit desper plecarea lui, că nu și-a dorit cu adevărat să plece, că pleacă cu inima îndoită. Mi-a spus că are niște chestii cu Ana și cu Roxana pe care trebuie să le lămurească și să nu fac cuplu în casă”, a povestit Bia, concurenta care l-a plăcut pe Bogdan Mocanu.

„Ne-am întâlnit după ce el a fost eliminat, dar nu mi se părea nimic greșit, pentru că el nu era concurent. Ne-am luat la revedere. Mi-a zis de Ana, mi-a zis de Roxana, mi-a zis că el mai are lucruri de lămurit. A spus că nu vrea să plece și să nu fac cuplu aici în casă, să am grijă de mine”, a povestit Bia, atunci când Andreea Mantea a cerut mai multe detalii.

„I-am zis că nu are pe nimeni potrivit pe caracterul ei și să nu facă un cuplu dacă nu simte acest lucru. Nu am rugat-o să mă aștepte”, a explicat Bogdan Mocanu.

„Era distant față de mine și nu mă așteptam la asta”, a completat Bia.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate