Secretul Larisei de la ”Puterea Dragostei”! ”Scopul meu în viață este...”

Larisa de la ”Puterea Dragostei” este una dintre concurentele pline de surprize ale show-ului moderat de Andreea Mantea, focoasa șatenă având o ocupație cu totul și cu totul deosebită.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Mai exact, Larisa de la ”Puterea Dragostei” a devenit concurentă a show-ului decisă fiind să facă un adevărat studiu, convinsă fiind că o va ajuta, pe viitor, în cariera ei.

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei” o întrece pe Plușica! Imagini DEMENȚIALE cu vedeta, la plajă! VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Concurenții de la ”Puterea Dragostei” și-au făcut de cap, în club! Show-ul a fost total

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei” vorbește despre relația cu Culiță Sterp! A spus totul despre ei doi și reneagă prietenia cu Carmen de la Sălciua

”Scopul meu în viață este să ajut oamenii. De aceea am și decis să merg la ”Puterea Dragostei”, să studiez oameni diferiți, de aproape, mai ales într-un mediu mai restrâns”, ne-a spus, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei”. Mai mult, ne-a dezvăluit focoasa concurentă a show-ului, ea este, de ceva vreme, terapeut și este extrem de interesată de efectul fitoterapiei în tratarea depresiilor sau a altor afecțiuni din această categorie. De altfel, deja, Larisa de la ”Puterea Dragostei” se poate lăuda și cu câteva diplome în acest domeniu.

fara descriere

”Am continuat prin a studia fitoterapia. M-am tratat pe mine de o problemă, am ajutat multă lume apropiată, familia mea deja mă numește doctorul familiei. Emisiunea ”Puterea Dragostei” a fost și este o provocare pentru mine, să mă cunosc mai bine, să învăț să îmi depășesc unele limite, și, evident, să reușesc să îi ajut și pe alții. Văd pe pielea mea cum anumite medii schimbă oamenii, cum reacționează alte caractere și așa pot să mă specializez și mai bine în terapiile pe care le fac. În plus, îmi doresc în continuare să văd că încă mai exista puterea dragostei, că încă mai există sentimente sincere pe care le poți transmite și celor din fața televizorului”, ne-a mai spus Larisa de la ”Puterea Dragostei” .

fara descriere

Larisa de la ”Puterea Dragostei” s-a iubit cu Adrian Alexandrov și cu Culiță Sterp

Larisa Judele, Larisa de la ”Puterea Dragostei” este una dintre frumuseţile autohtone care, în urmă cu ani buni, a fost îndrăgostită până peste cap de actualul partener de viaţă al Elenei Udrea, Adrian Alexadrov. Cei doi s-au despărțit, iar de atunci, până la sfârșitul lui 2018, Larisa de la ”Puterea Dragostei” a preferat să fie cât mai discretă. Cu toate acestea, un scandal uriaș a adus-o din nou în prim plan, ea având un conflict serios cu fotbalistul Dacian Varga, Larisa de la ”Puterea Dragostei” acuzându-l pe acesta că ar fi agresat-o. Înainte de a intra în casa ”Puterea Dragostei”, senzuala Larisa de la ”Puterea Dragostei” a avut parte de un weekend torid în compania lui Culiță Sterp, actualul iubit al Plușicăi, întâlnirea lor fiind, de altfel, una în care nu au lipsit gesturile tandre.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate