Imagini ireale din mijlocul infernului! Ce face sora regretatei Denisa Manelista pentru a-și liniști fetițele, aflate în epicentul dezastrului din Spania, țara devastată de coronavirus

Spania este, probabil, țara care a cunoscut cea mai rapidă escaladare a situației critice din cauza coronavirusului, situația de acolo fiind, cu adevărat dramatică, țara în care locuiește sora regretatei Denisa Manelista, alături de familia ei, fiind, deja, devastată de numărul uriaș de decese înregistrate în ultimele zile.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

”Zi de zi, oră de oră, pe stradă se mai aud doar ambulanțele sau poliția, cu sirene... Se grăbesc tot timpul, este, simțim noi, chiar o situație critică”, ne-a spus Florian, cumnatul artistei Denisa Manelista.

Citeste si: După ce a ars ca o torță, mormântul regretatei Denisa Manelista a fost refăcut! Epitaful ei este... sfâșietor

Citeste si: Români “exilați” în Italia și Spania din cauza pandemiei! Dezvăluirile lor sunt teribile: Moartea parcă pândește la fiecare pas

Citeste si: Interviu marca STIRILEKANAD.ro! Primele declarații ale medicului care îi vindecă la Timișoara pe românii bolnavi de coronavirus! Virgil Musta, avertisment teribil: ”Situația se va înrăutăți în curând și în România, din păcate”

De altfel, situația din Spania le-a și făcut pe fetițele pe care Adelina și Florian le au, nepoțelele regretatei Denisa Manelista, să fie mai îngrijorate ca oricând, cu atât mai mult cu cât, acum, nici nu mai au voie să iasă din casă.

fara descriere

”Ca să le liniștim, acum, că suntem acasă, facem tot felul de jocuri. Când auzim o ambulanță, când auzimn poliția, avem grijă să le facem să râdă. Încercăm să le facem, ca prin joacă, să uite și să se relaxeze măcar micuțele, având în vedere dezastrul care are loc în Spania. Pentru că, să fim sincer, parcă ar fi apocalipsa, nu altceva, oamenii mor pe capete, comunicatele Guvernului sunt de speriat. Așa că, în momentul în care lucrurile se agită, ele trebuie să fie prins eîn mijlocul unei distracții, să nu simtă ce se petrece aici”, ne-a spus, în exclusivitate, Florian, cumnatul regretatei Denisa Manelista.

fara descriere

Iar pentru asta, Adelina, sora Denisei Manelista și soțul ei, Florian, au inventat tot felul de joculețe. ”Le îmbrăcăm în dansatoare de flamenco, dansăm în ritmul sirenelor. Sau, când sunt la desene, în momentul în care se aude, din nou, ceva, le punem ochelarii de soare și le zicem că sunt protejate magic. Totul, doar doar, se uite puțin de probleme, să nu se îngrijoreze ele”, ne-a mai explicat el.

 

Spania, devastată de coronavirus

 

În Spania, în total, coronavirusul a făcut peste 5.000 de decese, iar numărul total de infectați cu coronavirus a depășit 65.000. Spania înregistrează peste 32.000 de pacienți spitalizați, din care aproape 4000 sunt la Terapie Intensivă. În Spania, peste 7.000 de pacienți infectați cu coronavirus s-au vindecat de la începutul epidemiei.

 

Denisa Manelista a murit din cauza unui cancer, la doar 27 de ani

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o salva şi pentru a o vindeca. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat şi tratamente complementare, naturiste, dar, din păcate, nici acestea nu au salvat-o. Denisa Manelista a murit, pe 23 iulie 2017, acasă la ea, vegheată de sora, mama şi cumnatul ei, la doar 27 de ani, după o lungă agonie.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate