Imagini necenzurate la Insula! Ce a făcut un concurent cu ispita sub pătură

Un concurent a oferit imagini incendiare alături de ispita sa.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Aurel și Alexandra de la „Insula tentațiilor” au fost protagoniștii unui moment fierbinte în Thailanda.

Cei doi foști iubiți s-au regăsit la mii de kilometri distanță, la un an de la despărțire. Numai că, spre deosebire de sezonul în care cei doi au fost concurenți, de data aceasta, Aurel a mers împreună cu Diana să își testeze pobestea de dragoste, iar Alexandra, fosta iubită, a ajuns în Thailanda pe post de ispită.

La cinci zile după ce i-a declarat iubirea Danei, Aurel a căzut în ispită cu Alexandra, fata care a reușit să îl țină sub control cât timp au fost împreună.

Citeste si: Kanal D, lider de piata cu “Pretul fericirii”! Episodul de aseara, urmarit de peste un milion de fani din intreaga tara, in fiecare minut al difuzarii

Citeste si: Dani Oțil și iubita lui, Gabriela, nu se mai ascund! Cum au fost fotografiați împreună: ea deasupra, iar el...

Citeste si: Cum își ia Bianca Drăgușanu cina în avion! A încărcat imediat imaginea pe internet. Uite cât de concentrată e vedeta

Venirea pe insulă a Alexandrei a fost un șoc pentru Aurel, care a încercat să se bage sub pielea fostei iubite și chiar a reușit.

Ce i-a sugerat Aurel Alexandrei în pat

Toate atingerile fierbinți și săruturile, însă, sunt doar o parte a planului Alexandrei, de a demonstra că Aurel nu se va schimba niciodată și că nu va rezista vreodată unei tentații.

Așa că tânăra a acceptat să fie sărutată și atinsă de Aurel sub pătură, iar la un moment dat, cei doi au fost protagoniștii unui moment incendiar.

Aurel i-a propus să meargă la baie cu el, însă Alexandra l-a refuzat și i-a spus să se ducă singur. În ciuda refuzului, Aurel a continuat să o atingă pe Alexandra.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate