Cum își ia Bianca Drăgușanu cina în avion! A încărcat imediat imaginea pe internet. Uite cât de concentrată e vedeta

Bianca Drăgușanu și-a luat cina la înălțime! Uite cât de concentrată era vedeta în timp ce lua masa.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Bianca Drăgușanu și partenerul ei, Alex Bodi, au o legătură foarte specială. Recent, cei doi au luat bilete de avion și au mers direct către Singapore, unde iubitul ei are mai multe treburi de făcut, legate de muncă.

Îmbrăcată ca de vară, cu părul prins și căștile pe urechi, Bianca Drăgușanu a fost surprinsă în timp ce lua cina și viziona, cel mai probabil, un film. Cei doi cu siguranță au mers la clasa I cu avionul, având în vedere condițiile de care au facilitat cei doi îndrăgostiți. Ba mai mult, cei doi au avut parte și de un cadru romantic, căci pe măsuța pe care Bianca Drăgușanu servea cina avea aprinsă și o lumânare!

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și-a dat afară angajatele. Vedeta doarme doar 5 ore noapte și muncește încontinuu

Citeste si: Bianca Drăgușanu este gravidă? Ce s-a întâmplat după ce s-a împăcat cu Alex Bodi

Citeste si: S-a spus că Bianca Drăguşanu s-a mai îngrăşat, dar uite câte kilograme are de fapt vedeta! Vezi şi ce înălţime are diva!

”Cina alături de tigrul meu în ceruri”, a scris Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare. Imaginea a strâns imediat peste 5000 de aprecieri din partea admiratorilor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Alex Bodi şi-a umplut garajul cu 5 maşini de lux! Iubitul Biancăi Drăguşanu are un Ferrari, două Rolls Royce, un Maybach şi un Bugatti! FOTO

Bianca Drăgușanu și-a dat afară angajatele. Vedeta doarme doar 5 ore noapte și muncește încontinuu

Condimentul din bucătărie care luptă cu bacteriile mai bine decât multe medicamente. Este printre cele mai puternice plante

Bianca Drăgușanu este gravidă? Ce s-a întâmplat după ce s-a împăcat cu Alex Bodi

Fosta iubită a lui Victor Slav, ispită pe insulă? Vezi la ce emisiune i s-a propus să meargă şi ce răspuns a dat! EXCLUSIV!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies