Imagini rare cu Denisa Manelista, la mare! Regretata artistă avea 25 de ani

Imagini rare cu Denisa Manelista, la mare! Frumoasa solistă era, pe când trăia, una dintre cele mai cuminți vedete din showbiz-ul românesc. Imaginile cu ea la plajă sunt de-a dreptul rarisime, talentata cântăreață fiind mai degrabă pudică decât dispusă să se lase fotografiate în ținute sumare.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Imagini rare cu Denisa Manelista, la mare!
Imagini rare cu Denisa Manelista, la mare!


In articol:

Imagini rare cu Denisa Manelista, la mare! Cu toate acestea, pe când avea 25 de ani și a mers la mare, la Mamaia, Denisa Manelista s-a lăsat fotografiată de amcii ei, iar imaginile de atunci, extrem de rare, au ajuns în posesia WOWbiz.ro.

Citeste si: Denisa Manelista a murit, dar a redevenit activă pe piața muzicală! Imagini nedifuzate până acum! Cât era de frumoasă... Video

Citeste si: După ce a ars ca o torță, mormântul regretatei Denisa Manelista a fost refăcut! Epitaful ei este... sfâșietor

Citeste si: Imagini exclusive din Spania! Epidemia de coronavirus a făcut ravagii acolo, familia regretatei Denisa Manelista e disperată Video

Denisa Manelista avea un corp de fotomodel, dar a profitat în prea puține rânduri de formele cu care a fost înzestrată de mama-natură preferând să își pună în evidență calitățile vocale indiscutabile pe care le avea și care i-au adus sute de mii de fani din lumea manelelor. De altfel, de-a lungul timpului, ocupată mai mult cu cântările și repetițiile care au epuizat-o, Denisa Răducu a evitat relaxarea la piscine sau la mare, drumurile ei pe litoral fiind de-a dreptul puține, vedeta ajungând la plajă doar dacă avea în zilele cu pricina de concertat la malul mării.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Imagini rare cu Denisa Manelista, la mare!
Imagini rare cu Denisa Manelista, la mare!

Imagini rare cu Denisa Manelista, la mare! Iar într-una dintre excursiile pe care le-a făcut, acum 5 ani, la mare, la Mamaia, Denisa Manelista a dat o fugă și la malul mării. Purtând un sutien care, cu greu, îi ascundea formele, dar o pereche de pantalonași de plajă, frumoasa și regretata artistă s-a jucat ca un copil în apă fără să îi fie teamă ca pielea ei – suficient de albă pentru a fi vizibil că nu prea avea timp de bronzat – va avea de suferit.

 

 

Imagini rare cu Denisa Manelista, la mare! Solista a murit din cauza unui cancer, la doar 27 de ani

Imagini rare cu Denisa Manelista, la mare! Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o salva şi pentru a o vindeca. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat şi tratamente complementare, naturiste, dar, din păcate, nici acestea nu au salvat-o. Denisa Manelista a murit, pe 23 iulie 2017, acasă la ea, vegheată de sora, mama şi cumnatul ei, la doar 27 de ani, după o lungă agonie.

 

Imagini rare cu Denisa Manelista, la mare! Artista, readusă în atenție de Ticy

Imagini rare cu Denisa Manelista, la mare! În perioada obligatorie a stării de urgență, Ticy a decis să o readucă în atenție pe Denisa Manelista, artista răpită dintre cei vii de o boală cumplită și (prea) repede uitată de ceilați cântăreți. Folosind imagini din arhiva lui, nedifuzate vreodată, dar și înregistrări din studioul în care au colaborat atât amar de vreme, Ticy a scos pe piață două melodii cu Denisa Manelista, iar succesul pe care l-a avut a fost unul uriaș în rândul celor care îi duc dorul regretatei artiste.

”Mă uit la Ticy și văd cât respect are pentru Denisa! Îmbrăcat în negru, ca semn de doliu! Mă doare să îl vad singur, iar Denisa să nu participe alături de el cum făcea candva! Dumnezeu să te ierte, suflet frumos”, este unul dintre comentariile făcute la piesa lansată în urmă cu câteva săptămâni de Ticy, ”Ia-mă de mână, iubirea mea!”, videoclip filmat în memoria regretatei Denisa Manelista.

Denisa Manelista, la mare!
Denisa Manelista, la mare!

Imagini rare cu Denisa Manelista, la mare! Mai mult, pe contul de youtube al artistei Denisa Răducu, apare o altă melodie, un alt videoclip, o piesă cântată tot în compania lui Ticy, ”O poveste” și în care apar imagini de senzație cu regretata artistă, imagini nedifuzate până acum. De altfel, imaginile montate în videoclip o arată pe regretata Denisa Mnelista în vremea în care impresiona lumea manelelor cu frumusețea ei.

Galerie foto 
Citește și:

Cristina Mihaela Dorobanţu, prezentatoarea de la "Puterea Dragostei", declaraţii despre viaţa personală: "Mă văd în ipostaza de soţie şi mamă"

Andra Volos a spus-o clar, după ce Bogdan Mocanu și-ar fi făcut o nouă relație! Nu mai există cale de împăcare: „Gata este...”

Violeta Alexandru, surpriză pentru pensionari: Urmează o nouă creștere a pensiilor

Unde a fugit Andreea Bălan, după ce a aflat că George Burcea a fost infectat cu virusul COVID-19?

Gina Pistol trece printr-o perioadă dificilă. Ce probleme are vedeta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies