Imagini senzaţionale cu Ilie Năstase tuns! Fostul mare tenismen a renunţat la plete înainte să-şi scoată iubita şi fata în oraş VIDEO PAPARAZZI

Ilie Năstase (72 de ani) face orice de dragul noii iubite, Ioana Simion.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

La 72 de ani, marele Ilie Năstase iubeşte ca-n tinereţe, ca pe vremea când seducea mapamondul cu talentul său la tenis. Implicat de câteva luni într-o idilă sentimentală cu Ioana Simion (42 de ani), cel alintat Nasty este hotărât să n-o scape din mâini pe aleasa sa, dintr-un motiv foarte clar. "Aşa simt, că ea este ultima mea iubire, pentru că nu mai este timp de alte două-trei.

Ea este ultima. Când a venit pentru prima dată la Bucureşti, i-am spus asta. Îmi dă linişte, de care nu am avut parte în trecut. Dacă îţi place cineva, nu contează vârsta",a povestit recent Ilie Năstase. 

Zilele trecute, ca orice familie în devenire, Ilie a scos-o pe Ioana în oraş, cei doi fiind însoţiţi de Emma, fata cea mică a celebrului sportiv. La restaurant, Ilie a fost, ca de obicei, omul responsabil cu atmosfera. I-a făcut pe toţi să râdă, a strâns fularele de pe jos, s-a tot foit, a vorbit la telefon, a avut un discurs tată - fiică de mare clasă, care a făcut-o pe Emma să zâmbească, apoi a lăsat-o pe Ioana să o conducă pe Emma la maşină, când seara s-a terminat pentru copii.

Dar cel mai important aspect este acela că Ilie Năstase a apărut pentru prima dată în public tuns şi aranjat, ca un

liceean înainte de începerea anului şcolar! De nerecunoscut pentru mulţi, Ilie a renunţat la plete pentru o perioadă, nu cu mult timp în urmă fostul număr 1 ATP mărturisind că se tunde o singură dată pe an!

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Brigitte Sfăt angajează vânzător la magazinul ei de haine! Vezi ce salariu oferă fosta soţie a lui Ilie Năstase!

Fotografia care spune totul despre sentimentele lui Ilie Năstase pentru Ioana Simion! E clar, e înnebunit după ea

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Bomba momentului în politică! Cine îi va lua locul lui Iohannis. Sunt foarte optimist

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Profeție despre monarhia britanică. Blestem pe capul micului prinț George

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies