Imagini senzaţionale cu Ilie Năstase tuns! Fostul mare tenismen a renunţat la plete înainte să-şi scoată iubita şi fata în oraş VIDEO PAPARAZZI

Ilie Năstase (72 de ani) face orice de dragul noii iubite, Ioana Simion.

Autor: Radu Constantin

La 72 de ani, marele Ilie Năstase iubeşte ca-n tinereţe, ca pe vremea când seducea mapamondul cu talentul său la tenis. Implicat de câteva luni într-o idilă sentimentală cu Ioana Simion (42 de ani), cel alintat Nasty este hotărât să n-o scape din mâini pe aleasa sa, dintr-un motiv foarte clar.  "Aşa simt, că ea este ultima mea iubire, pentru că nu mai este timp de alte două-trei.

Ea este ultima. Când a venit pentru prima dată la Bucureşti, i-am spus asta. Îmi dă linişte, de care nu am avut parte în trecut. Dacă îţi place cineva, nu contează vârsta", a povestit recent Ilie Năstase. 

Zilele trecute, ca orice familie în devenire, Ilie a scos-o pe Ioana în oraş, cei doi fiind însoţiţi de Emma, fata cea mică a celebrului sportiv. La restaurant, Ilie a fost, ca de obicei, omul responsabil cu atmosfera. I-a făcut pe toţi să râdă, a strâns fularele de pe jos, s-a tot foit, a vorbit la telefon, a avut un discurs tată- fiică de mare clasă, care a făcut-o pe Emma să zâmbească, apoi a lăsat-o pe Ioana să o conducă pe Emma la maşină, când seara s-a terminat pentru copii.

Dar cel mai important aspect este acela că Ilie Năstase a apărut pentru prima dată în public tuns şi aranjat, ca un liceean înainte de începerea anului şcolar! De nerecunoscut pentru mulţi, Ilie a renunţat la plete pentru o perioadă, nu cu mult timp în urmă fostul număr 1 ATP mărturisind că se tunde o singură dată pe an!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies