Imagini sfâșietoare de la priveghiul lui Ducu Darie de la Bulandra!

Alexandru (Ducu) Darie a murit la vârsta de 60 de ani din pricina unei ciroze. Trupul lui a fost depus vineri seară la Teatrul Bulandra, al cărui director a fost din 2002.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

UPDATE 20:40 Trupul neînsuflețit al lui Ducu Darie a fost adus la Sala Liviu Ciulei a Teatrului Bulandra 

fara descriere

fara descriere

Înmormântarea lui Ducu Darie va avea loc duminică, la ora 13.00, la Cimitirul Bellu. Vineri seară trupul regizorului a fost depus la Sala Liviu Ciulei a Teatrului Bulandra pentru ca cei care l-au îndrăgit să își ia rămas-bun de la el.

„Astăzi, la ora 2.00 p.m. (miercuri, n.r.), a încetat din viaţă după o scurtă şi fulgerătoare suferinţă regizorul Alexandru Darie, omul care timp de 17 ani a condus Teatrul Bulandra. Parcursul lui creator se identifică în ultimii 27 de ani cu Teatrul Bulandra, care a reprezentat viaţa lui artistică. Alexandru Darie va fi depus vineri, 20 septembrie, ora 20.00, la Teatrul Bulandra, Sala Liviu Ciulei, unde va rămâne până duminică, 22 septembrie, la ora 12.00. În acest interval vor avea loc, zilnic, slujbe religioase pe care le vom anunţa ulterior. Slujba de înmormântare va avea loc duminică, 22 septembrie, la ora 13.00, la Cimitirul Bellu", a transmis Teatrul Bulandra după decesul directorului său, Alexandru (Ducu) Darie.

fara descriere

Ultimele luni ale lui Ducu Darie

În ultimii ani a dus pe picioare o boală cruntă, ciroză hepatică, boală care - în cele din urmă - l-a pus la pământ. Fusese diagnosticat în 2016 cu boala cumplită, iar de atunci era sub tratament.

În urmă cu câteva săptămâni, din nefericire, ceva rău s-a întâmplat. Regizorul n-a mai putut să respire și a fost conectat la aparatele de ventilație mecanică. Ulterior, o depresie imunitară i-a agravat și mai tare starea de sănătate, iar doctorii nu l-au mai putut salva.

fara descriere

Potrivit Agenției Naționale de Transplant, Ducu Darie nu era înscris pe vreo listă în așteptarea unui alt organ.

 

Foto: Stirile Kanal D

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate