Imagini-șoc cu Răzvan Ciobanu de la festivalul de la malul mării, cu câteva ore înainte de moarte! Era rupt de grupul lui

Au apărut noi imagini-șoc cu designerul Răzvan Ciobanu de la festivalul de la malul mării.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Noi imagini cu Răzvan Ciobanu de la festivalul Sunwaves, locul unde a mers, însă locul în care nu își dorea să fie, așa cum le-a spus apropiaților înainte de ora morții.

Cu puțin timp înainte de tragedie, Răzvan Ciobanu se afla alături de un grup de amici la festivalul Sunwaves. Pe fundal se poate auzi cum muzica ”bubuie”, iar oamenii din jur sunt ”angrenați„ într-o continuă mișcare. Răzvan Cioban se afla lângă Iulică Cercel și alte persoane cunoscute lor.

Citeste si: Ce se afla în mașina în care a murit Răzvan Ciobanu! Puțini au sesizat acest obiect pe care l-au ridicat polițiștii

Citeste si: De ce îi era frică lui Răzvan Ciobanu? Menajera lui face declarații: "Îmi dădea mesaj noaptea"

fara descriere

Citeste si: Cadavrul lui Răzvan Ciobanu jefuit după accident!? "Mi-a atras atenția lipsa ceasului..."

Mai mult decât atât, in imagini se poate observa faptul că Răzvan Ciobanu nu este deloc fericit de prezența sa la festivalul respectiv la malul mării, ba chiar nici nu se mișcă și nici nu dansează, nu era încântat deloc de atmosferă. La un moment dat, Răzvan Ciobanu s-a căutat prin buzunare și s-a concentrat asupra țigării pe care o avea în mână.

Sursă foto: capturi tv

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate