Imagini șocante cu Florin Piersic! Cum arată fața marelui actor la 83 de ani! A fost iar la solar sau alta este cauza?

La ultima lui apariție publică, Florin Piersic a surprins cu tenul său, unul roșiatic

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Considerat, și pe bună dreptate, cel mai iubit actor român, Florin Piersic nu a trecut niciodată neobservat. Bărbat înalt, carismatic, cu trăsături angelice a fost comparat, în tinerețe, cu celebrul Alain Delon, și mulți susțin că, poate, dacă s-ar fi născut în America, ar fi ajuns o celebritate de talie mondială

Talentul naratorial, cultura generală și în special simțul umorului fac din Florin Piersic un excelent orator, pe care nu te plictisești să-l asculți ore în șir! Poate tocmai de aceea, la vârsta de 83 de ani este încă o legendă, un om pe care o țara întreagă îl iubește. Pe scenă teatrului, în filme, în sketch-uri sau la emisiuni, actorul este de-a dreptul genial.

Citeste si: Catrinel Sandu își conduce tatăl pe ultimul drum: ”M-am cam pregătit pentru ziua asta...”

Citeste si: Anca Serea și Adi Sînă așteaptă cu sufletul la gură! Zi importantă pentru celebrul cuplu: „Emoții mari”

Citeste si: Adi Cristea a spus totul după mulți ani de la despărțirea de Bianca Drăgușanu! Adevărul din spatele celei mai rușinoase poze

fara descriere

Florin Piersic a apărut cu fața roșie! Ce reacții a creat în jur!

Dincolo de calitățile artistice, în continuare, Piersic sfidează parcă vârsta și arată bine, este mereu aranjat, își alege cu grijă ținutele, toate de calitate, și are atitudinea unui Don Juan.

Mai mult, anul trecut, presa prezenta un material de paparazzii în care, în mod surprinzător, actorul se ducea la solar! Motivul? Actorului i-a plăcut întotdeauna să aibă pielea bronzată, chiar și iarna, așa că, din când în când, apeleaza la trucurile de înfrumusețare.

Așa să se fi întâmplat și recent, mai exact, la ultimul interviu al vedetei, atunci când tenul îi era total schimbat? Tot ce-i posibil, căci Florin Piersic a apărut cu fața roșie, și a creat o serie de controverse printre toți cei care l-au văzut!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate