Un preot și-a agresat soția cu copilul în brațe, în plină stradă
Un preot și-a agresat soția cu copilul în brațe, în plină stradă

WOW

Imagini șocante! Un preot și-a agresat soția, în plină stradă, deși ținea în brațe copilul lor. Cum se apară bărbatul: „Printr-o orbire de moment...”

Un preot din Bacău este cercetat penal după ce a fost filmat, în plină stradă, cum își agresa soția.

 Un preot și-a agresat soția cu copilul în brațe, în plină stradă
Un preot și-a agresat soția cu copilul în brațe, în plină stradă

Un preot și-a agresat soția cu copilul în brațe, în plină stradă. Este vorba despre preotul Alexandru Palur, din Bacău, care a fost filmat în timp ce își agresa soția. Imaginile violente au devenit virale pe internet, unde oamenii îl critică aspru pe părinte. Enoriașii sunt siguri că violența continuă și acasă.

Totul s-a întâmplat în plină stradă, când individul a tras de brațul preotesei înspăimântate până când a convins-o să intre, cu tot cu bebeluș, în mașină.

Scenele au creat revoltă și în mediul online, unde filmarea a strâns peste o mie de distribuiri în doar câteva ore.

Citeste si: Carmen Harra a prevăzut sfârșitul pandemiei de coronavirus: „O să dureze până...”

Citeste si: Bilanț COVID-19, 6 august: 1.345 noi cazuri de infectare cu noul coronavirus, numărul total ajungând la 57.895

Citeste si: Mama Ioanei Condea, mesaj șocant despre fiica sa moartă ”Te aștept ...”

Primele declarații ale preotului care și-a agresat soția în plină stradă

Prins pe picior greșit și criticat aspru de enoriași, preotul, care slujește la biserica din Radomiresti, a ținut să menționeze că nu și-a bătut soția atunci când au ajuns acasă.

"Aș vrea să mă credeți că nu este acesta genul meu de om, dar printr-o orbire de moment am pierdut controlul. În acest moment, soția este bine acasă alături de copil, situația s-a calmat din toate punctele de vedere și după ce am plecat din centru vă garantez că nu a mai urmat niciun fel de fapt violent", a declarat preotul.

Polițiștii, în schimb, nu par convinși că preotul a avut doar o rătăcire de moment, așadar au început o anchetă pe numele său. Preoteasa, agresată cu pruncul în brațe, nu a depus, momentan, nicio plângere împotriva soțului ei.

Superiorii parintelui, de la Arhiepiscopia Romanului si Bacaului i-au suspendat dreptul de a sluji pe perioada anchetei si l-au trimis pe acesta la manastire, pentru 30 de zile.( Citeste si: Bărbat de 40 de ani, înecat la Mamai)