Imagini tulburătoare pe calea ferată, în Cluj! Șoferul nu a văzut trenul pentru că era atent la telefon

Imagini tulburătoare au fost surprinse pe calea ferată, în Cluj. Un șofer inconștient a fost la un pas de moarte.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Un șofer din Cluj a fost la un pas de moarte, după ce a traversat calea ferată din Jucu Herghelie fără a se asigura. Tânărul de doar 20 de ani se întorcea cu mașina de la locul de muncă și chiar el a recunoscut că era mai atent la conversația telefonică pe care o avea în acel moment decât la traseu.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a publicat un mesaj în care îi îndeamnă pe toți șoferii să conducă prudent și să fie atenți în timp ce se deplasează cu mașina, pentru a evita astfel de posibile accidente.

Citeste si: Jandarmerița Ștefania a dat în judecată Jandarmeria Română! Tânăra care a fost bătută la protestele din 10 august susține că nu și-a primit toți banii

„Acum îl încearcă sentimente contradictorii”

„„Doamne-Ți, mulțumesc!” Acesta a fost primul gând al tânărului șofer după ce a reușit să scape fără nicio zgârietură în urma acestui eveniment.

În seara zilei de 4 decembrie 2019, tânărul în vârstă de 20 de ani, din Cluj-Napoca, se întorcea de la muncă, din Jucu, iar o clipă de neatenție putea să-l coste viața.

La trecerea la nivel cu calea ferată din Jucu Herghelie, acesta nu a respectat semnalele luminoase și acustice, fiind surprins în gabaritul căii ferate de trenul care circulația pe relația Cluj-Bistrița Nord.

Cel în cauză ne-a mărturisit că, de-a lungul timpului, a tratat toate lucrurile cu responsabilitate; nu a mai avut niciodată un eveniment rutier. Însă, ne-a relatat că, în acel moment, atenția îi era distrasă de convorbirea telefonică pe care o purta.

Acum, îl încearcă sentimente contradictorii. E supărat că a predat permisul de conducere pentru 90 de zile, însă e bucuros că se află printre noi.

Mașina se repară, permisul se redobândește. Tânărul își va petrece sărbătorile alături de cei dragi. Suntem convinși că experiența prin care a trecut îl va ajuta să prețuiască mai mult viața și să fie și mai responsabil decât a fost până acum", a fost mesajul transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj pe reţeaua de socializare.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate