Imagini virale. Asistentele de la "Victor Babes" s-au filmat în timp ce dansau pe holul spitalului VIDEO

Clip viral realizat la Spitalul de Boli Infecțioase "Victor Babeș".

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere
Asistentele medicale care se ocupă de pacienții coronavirus internați la Spitalul de Boli Infecțioase "Victor Babeș", au transmis un mesaj emoționant.


In articol:

Pe ritmuri de dans, asistentele de pe secția Pneumologie, au postat un clip video prin care le-au mulțumit medicilor aflați în linia întât, în lupta cu COVID-19.

Citeste si: Imaginea care i-a făcut pe pompieri să plângă! Minunea din Postul Paștelui dintr-o biserică în flăcări 

Citeste si: Studiu: Cum s-a găsit medicamentul care distruge coronavirusul în 48 de ore

 

În imaginile surprinse, o asistentă dansează pe ritmurile unei piese spaniole, în timp ce restul colegelor arată spre cameră numele tuturor care tratează pacienții de COVID-19 la Victor Babeș, scrise pe hârtii.

"Super eroii de la Spitalul Clinic Doctor Victor Babeș București, Secția Pneumologie 1, linia 1!! Noi stăm acasă la muncă pentru voi, voi stați acasă pentru noi", este mesajul care însoțește videoclipul.

Filmulețul a devenit imediat viral pe rețelele de socializare, iar mulți oameni s-au arătat impresionați nu doar de gestul asistentelor, dar și de tăria și optimismul de care dau dovadă în această perioadă.

Citeste si: Ministrul Sănătăţii se află în judeţul Constanţa, unde verifică circuitele, stocul de echipamente şi medicamente

 

Ministrul Sănătății, estimare pentru România: "Până la 1 iunie ne aşteptăm la 10.000 de cazuri"

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, estimează că, până la 1 iunie, România va ajunge la 10.000 de cazuri de coronavirus, iar odată cu a doua jumătate a lunii maise aşteaptă la o scădere progresivă a numărului de cazuri noi. ”Este un număr care poate fi modificat agresiv de nerespectarea anumitor condiţii”, spune Ministrul Sănătăţii, potrivit news.ro.

”Noi trebuie să ne gândim la un vârf care merge până la 10.000 de cazuri adunate de la începutul pandemiei până la 1 iunie, urmând ca, odată cu a doua jumătate a lunii mai să vedem o scădere progresivă a numărului de cazuri noi, iar cazurile vindecate să crească. În acest context, ne gândim ca după 1 iunie să mergem pănă în 12.000- 13.000 de cazuri, dar este un număr care poate fi modificat agresiv de nerespectarea anumitor condiţii”, a declarat Nelu Tătaru, sâmbătă seară, la Antena 3.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate