Imagini virale. Legea carantinei l-a epuizat pe Daniel Fenechiu. Senatorul PNL a adormit în direct la o emisiune televizată

Senatorul PNL Daniel Fenechiu a aţipit vineri seara în platoul unei emisiuni televiziunii, difuzate în direct. Liberalul a fost invitat pentru a dezbate Legea carantinei, care a dat de furcă senatorilor în ultimele zile. În timpul discuțiilor, Daniel Fenechiu pare la un moment dat că aţipeşte.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Imagini virale.  Legea carantinării l-a epuizat pe Daniel Fenechiu. Senatorul PNL a adormit în direct la o emisiune televizată, în timpul dezbaterilor
Imagini virale. Legea carantinării l-a epuizat pe Daniel Fenechiu. Senatorul PNL a adormit în direct la o emisiune televizată, în timpul dezbaterilor


In articol:

În imagini se poate observa cum, vizibil plictisit de ceea ce se discuta în platou, senatorul PNL Daniel Fenechiu are multe momente în care pare că adoarme pe scaun.

Liberalul și-a pierdut pentru mai multe momente concentrarea în timpul emisiunii, abia reușind să-și țină ochii deschiși. 

Zilele trecute, senatorul PNL Daniel Fenechiu consuma coniac în timpul pauzei de la dezbaterea Legii carantinei

Nu e primul incident flagrant care îl are ca protagonist pe senatorul PNL Daniel Fenechiu. În urmă cu trei zile, politicianul a fost filmat în timpul dezbaterilor legate de Legea carantinei din Comisia Juridica din Senat cu o „ceşcuţă” de coniac franţuzesc.

 „Sunteţi în direct şi ne faceţi poftă”, a declarat un alt parlamentar în timpul dezbaterii.

Imagini virale.  Legea carantinării l-a epuizat pe Daniel Fenechiu. Senatorul PNL a adormit în direct la o emisiune televizată, în timpul dezbaterilor
Imagini virale. Legea carantinării l-a epuizat pe Daniel Fenechiu. Senatorul PNL a adormit în direct la o emisiune televizată, în timpul dezbaterilor

Comisia juridică a Senatului a dezbătut marţi noaptea, timp de 4 ore, proiectul privind carantina și izolarea, membrii forului convenind asupra mai multor texte.

Dezbaterile au început marţi, după ora 21,00 şi s-au încheiat noaptea, în jurul orei 1,30.

La un moment dat, într-o pauză, senatorul liberal Fenechiu a arătat în fața camerei, care transmitea LIVE, o sticlă de coniac. 

 

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

„Un coniac din anul nașterii mele, are 50 de ani. Așa, cand e cate un moment important, beau cate un paharel. Îmi stimuleaza creativitatea. Deci e foarte ok”, a spus senatorul PNL de Bacău, Fenechiu.

„Și ca lumea să nu știe ce fac, bem din ceșcuță. Pe vremuri, când eram elev și fentam anumite reguli, îmi puneam în ceșcuță.” - a continuat el.

„Bag-o sub masă, Daniele” - a fost una dintre replicile colegilor săi parlamentari, foarte amuzați de situație.

Daniel Fenechiu și-a cerut scuze, după incidentul din timpul ședinței online a Comisiei juridice

În replică, senatorul Daniel Fenechiu a transmis un comunicat, miercuri după-amiază, în care își cere scuze față de cei pe care i-a ”dezamăgit”:

„Față de difuzarea în spațiul public a unor imagini și înregistrări din ultima pauză a ședinței on-line a Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunități și validări a Senatului României de
ieri, 14.07.2020, care mă surprind într-o ipostază nepotrivită, fac următoarele precizări:

Citeste si: EXCLUSIV! Bianca Pop, pe masa de operație! Ce se întâmplă cu frumoasa ispită? Transformarea uluitoare a celebrei "Hau, hau, mau, mau"

Citeste si: Bianca Comănici a stârnit din nou gelozia lui Livian. De la cine a primit flori în emisiune

Citeste si: Mesajul disperat al un angajat MAI diagnosticat cu coronavirus: „Aruncă la coş tot efortul românilor din ultima perioadă”

1. Respectivele imagini și înregistrări surprind o discuție on-line, pe care am avut-o, de acasă, cu unii colegi, într-o pauză a lucrărilor Comisiei Juridice – undeva după miezul nopții, în care încercam să relaxez atmosfera după o perioadă de dezbateri tensionate.

2. Este evident, pentru oricine urmărește întreaga înregistrare – din care sunt difuzate doar două secvențe, că am încercat să fac o glumă – chiar dacă s-a dovedit că aceasta a fost nepotrivita, menită, așa cum arătam, să detensioneze atmosfera după 11 ore de dezbateri și discuții.

3. In mod cert conduita mea nepotrivita pentru o ședința publica a fost generată atât de oboseala acumulataă, cât și de împrejurarea că știam că mă manifest într-o discuție privată, in cadrul căreia rigorile comunicării interumane - nefiind impuse de cadrul oficial, sunt mai relaxate.

4. Faptul că în mod demonstrativ, crezând că sunt într-o discuție nepublică, le-am arătat colegilor aflați în pauză o sticlă de Armagnac, nu înseamnă că am și consumat respectiva băutură, în ceșcuța care apare în imagine fiind în fapt cafea, probabil a opta cafea din respectiva zi.

5. Relativ la prezența în imagini a pisicului meu Sasha, precizez că nu cred că aceasta a afectat in vreun fel buna funcționare a Comisiei, la sfârșit de ședință.

6. Precizez că întreaga mea conduită parlamentară, atât la dezbaterile din comisii cât și în plen, a fost și va rămâne una profesionistă și serioasă, iar unele momente mai puțin
inspirate nu fac altceva decât să confirme realitatea faptică că omul e supus greșelii, mai ales pe fond de oboseală accentuată.

În final țin să arăt că regret împrejurarea că am făcut o glumă nefericită, pe fond de oboseală, la o oră târzie și într-o discuție on-line pe care o știam nepublică, chiar dacă, așa cum am arătat, intențiile mele au fost de detensionare a atmosferei.

Totodată îi rog pe toți cei pe care abordarea mea nefericită i-a dezamăgit să mă scuze.

Daniel Fenechiu”. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Elena Merișoreanu s-a testat pentru coronavirus. Care a fost rezultatul? „Mi s-a spus că...”

România atinge un nou RECORD. Aproape 900 de noi cazuri de infectare cu COVID, raportate astăzi

Scandal uriaș între Nicolae Guță și Cristina, soția lui! ”A dat-o afară din casă, a trimis-o la București”

Ligi de la Puterea Dragostei, dezamăgită înainte de finală: „Aș fi meritat să câștig!”

Legile pe care ar trebui să le știe orice votant. Iată sub ce parametrii legali se desfășoară și se organizează alegerile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies