Vedete

Imaginile care-l lasă pe Giani Kiriţă MUT de uimire. Uite cât de frumoasă a fost fiica lui la o petrecere. Iubitul ei a ţinut-o de mână toată noaptea. FOTO!

Giani Kiriţă a rămas MUT când şi-a văzut fata aşa. Uite cum s-a îmbrăcat Roxana la o petrecere.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Giani Kiriţă, controversatul antrenor al "Faimoşilor", a avut o surpriză uriaşă la întoarcerea in România. În timp ce el îşi mobiliza echipa, în Republica Dominicană, cum o făcea pe vremuri la Dinamo, fiica lui, Roxana îşi consolida relaţia cu iubitul ei, Faris.

Da, este acelaşi băiat de care a fost despărţită o perioadă, dar dragostea puternică i-a adus împreună cu aproximativ un an în urmă.

Ei bine, de câteva săptămâni, tânăra de 20 de ani i se adresează partenerului ei de viaţă cu apelativul "soţule" sau "husband" (n.r soţ în limba engleză).

Giani Kiriţă a rămas MUT când şi-a văzut fata aşa. E prima oară când tânăra poartă o astfel de rochie.

El îi răspunde mereu cu "iubita mea soţie" şi, mai mult decât atât, se pare că protagonista noastră ar fi primit deja inelul de logodnă.

Îndrăgostiţii au fost, de curând, la o petrecere găzduită de un centru de evenimente de lux, iar Roxana a purtat o rochie neagră, elegantă, care-i dădea un aer aristocratic.

Toată noaptea, tânăra de 20 de ani s-a sărutat cu iubitul ei, au dansat, iar spre finalul petrecerii au încins ringul de dans pe manele şi şi-au dat o mulţime de dedicaţii.

Roxana a postat mai multe poze cu ea, de la petrecere, pe reţelele de socializare, iar Giani a rămas mut când a văzut-o atât de frumoasă. 

Galerie foto  Urmatorul articol