Imaginile care vor spune adevărul despre relaţia lui Răzvan Simion cu copiii săi! A fost acuzat că i-a abandonat! VIDEO EXCLUSIV

Omul de televiziune a rămas foarte apropiat de fiica şi băiatul său după divorţ

Autor: Lia Popescu

În urmă cu trei ani, Răzvan Simion divorţa de soţia lui, Diana! La vreme respectivă, ştirea a făcut mare vâlvă, în condiţiile în care ea a fost urmată de povestea poveştii de dragoste a ”matinalului” cu Lidia Buble!

După separea oficială de femeia cu care a stat ani de zile, Răzvan a plecat şi din vila de la Corbeanca, iar cei doi copii, Ianca şi Tudor, au rămas la mamă! Mai mult, câteva luni mai târziu, femeia a şi părăsit Bucureştiul şi s-a stabilit, împreună cu întreaga familie,

la Timişoara, acolo unde urma să fie ajutată de părinţii ei! (incredibil, citeşte de ce a fost nevoită Lidia Buble să fie femeie de serviciu la 14 ani!!)

Citeste si: VIDEO EXCLUSIV! Razvan Simion, negru de suparare! Prezentatorul iesise la sprit cu baietii si era sufletul petrecerii pana cand a primit un telefon!!! "Matinalul" nu a mai fost bun de nimic dupa aceea! S-a certat cu Lidia Buble?

Răzvan Simion nu şi-a uitat copiii! El i-a dus recent într-un mall din Bucureşti

Odata cu mutarea la Timişoara au început şi speculaţiile conform cărora Răzvan Simion nu ar mai avea grijă de fiica şi fiul săi, başca îî vizitează şi foarte rar! Lucrurile acestea, spuse destul de des, i-au afecat imaginea omului de omului de televiziune, care, în realitate, a rămas ataşat de copii.

Drept dovadă stau şi imaginile surprinse recent de paparazzii WOWbiz.ro care l-au imortalizat pe prezentator alături de Ianca şi de Tudor la un mall din zona Băneasa! Cei trei, îmbrăcaţi sport, s-au comportat ca o familie şi au lăsat o bună impresie celor din jur! Astfel, timp de două ore şi jumătate, ei au mers prin magazine! Răzvan le-a cumpărat tot ce aceştia şi-au dorit, de la haine până la încălţăminte, apoi, au plecat fericiţi spre casă! 


 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies