Imaginile disperării din Rusia, după ordinul lui Putin! Soțiile și copiii îşi iau rămas bun în lacrimi de la bărbații trimiși la război: „Sunt obligați”

Au fost făcute publice primele imagini cu mobilizarea rușilor după ordinul lui Vladimir Putin.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

Durere fără margini în Rusia! Soțiile și copiii își iau rămas bun cu lacrimi în ochi de la bărbații ce sunt trimiși în război. Primele imagini cu mobilizarea rușilor din ordinul lui Vladimir Putin au apărut deja pe rețelele de socializare, acestea fiind sfâșietoare.

Pe filmări se poate observa cum bărbații se urcă în autobuzele ce urmează să-i ducă în locurile de antrenament, urmând ca mai apoi să ajungă pe front, după

ce liderul rus a ordonat acest lucru. 

Vor pleca în război 300.000 de rezerviști

Imagini sfâșietoare surprinse recent! Bărbații au fost surprinși în timp ce își iau rămas bun de la soțiile și copiii lor, pe care îi lasă în urmă, fiind nevoiți să plece la război, după ce Vladimir Putin a dat ordinul.

Citeste si: Drama prin care trece o familie de români stabilită în Moscova! Anunțul lui Putin i-a pus pe jar: „E haos, sunt lacrimi”

Citeste si: Cine a fost Alexandru Arșinel! Ce s-a întâmplat cu marele actor- kfetele.ro

Citeste si: Biografia marelui actor Alexandru Arșinel. A fost actor de teatru și film și a avut numeroase premii, medalii, ordine- bzi.ro

Rudele bărbaților sunt în lacrimi, în fața autocarelor ce îi vor duce pe aceștia în locurile de antrenament, apoi pe front, așa cum a ordonat liderul de la Kremlin.

De asemenea, 300.000 de rezerviști vor pleca în război, după cum a anunțat președintele Rusiei, Vladimir Putin.

Analistul militar, Radu Tudor, a comentat pe baza acestor imagini, explicând că bărbații sunt trimiși fără voia lor în Ucraina, nevoiți să lupte pentru o cauză nedreaptă.

Citeste si: Povestea incredibilă a lui Tony, un român din Alba care luptă pe front pentru Ucraina: „Acesta nu este un război corect”

"Nimeni nu poate fi fericit dacă un membru al familiei pleacă la război. Aici nu vorbim de exerciții militare, nu vorbim de antrenament, ci pur și simplu de un război brutal și neprovocat lansat de Vladimir Putin. Ceea ce diferențiază situația fața de alte țări este că oamenii aceștia merg forțați în Ucraina, sunt trimiși fără voia lor, sunt obligați de o mobilizare decretată de Vladimir Putin. Sunt trimiși acolo să lupte împotriva a ceea ce li s-a spus ani de zile, chiar secole, că reprezintă o țară soră și un popor frate, e vorba de Ucraina. Și nu în ultimul rând merg să lupte pentru o cauză nedreaptă pentru o suferință care poate fi curmată astăzi dacă se termină războiul într-o armată foarte prost dotată și gestionată care nu le garantează dreptul la viață, ci, dimpotrivă, îi trimite carte de tun direct la moarte", a spus Radu Tudor, analist militar, pentru Antena 3

Imaginile disperării din Rusia, după ordinul lui Putin! Soțiile și copiii îşi iau rămas bun în lacrimi de la bărbații trimiși la război: „Sunt obligați”
Imaginile disperării din Rusia, după ordinul lui Putin! Soțiile și copiii îşi iau rămas bun în lacrimi de la bărbații trimiși la război: „Sunt obligați”

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Sorin Cîmpeanu a demisionat din funcția de ministru al Educației! Politicianul susține că decizia îi aparține în totalitate!

"Azi a venit ziua..." Mărturisirea cutremurătoare pe care Alexandru Arșinel i-a făcut-o lui Dan Negru, înainte de a se stinge din viață. I-a dezvăluit ce discuție va...

Ultima apariție a lui Alexandru Arșinel în public. A fost fotografiat într-un scaun cu rotile, vizibil slăbit

3 zodii vor simți declinul pe plan financiar, iar peste alte 4 zodii va cădea sacul de bani

ULTIMA DORINȚĂ a lui Alexandru Arșinel. Ce voia să facă înainte să moară?

Cine este soția lui Alexandru Arșinel! Femeia este imobilizată la pat

Care a fost secretul cel mai bine păstrat de Regina Elisabeta a II-a. Suverana avea acest ritual în fiecare seară

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies