Imaginile durerii! Ștefan Stan, devastat la înmormântarea mamei lui, Mihaela Soare

Mihaela Soare, mama lui Ștefan Stan, a murit la vârsta de 68 de ani

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Ștefan Stan și-a pierdut mama. Femeia i-a stins din viață sâmbătă, iar luni a fost înmormântată. Artistul a condus-o pe ultimul drum pe cea care i-a dat viață, iar imaginile susprinse la Cimitirul Ghencea spun totul despre durerea pe care el o simte.

Înainte de înmormântare, Ștefan Stan a publicat un mesaj emoționant pe pagina lui. „Mama m-a făcut să râd, mi-a șters lacrimile, m-a strâns în brațe cu sufletul, m-a privit reușind în viață și m-a ridicat când am căzut. Mama a fost o promisiune de la Dumnezeu că voi avea pentru totdeauna un prieten!”, a scris Ștefan Stan, în dreptul unei fotografii în care apare alături de Mihaela Soare.

Citeste si: Clipe de groază pentru mama unui bebeluș de patru luni. Copilul a fost furat din parcarea unui supermarket din Satu Mare

fara descriere

Mesajul lui Ștefan Stan după ce și-a înmormântat mama

„Va multumesc din inima pentru fiecare gand bun, pentru fiecare cuvant frumos lasat aici si care sunt sigur ca a ajuns la mama mea! Nu am cuvinte sa va multumesc tuturor! Dumnezeu sa aiba grija de fiecare dintre voi si... iubiti-va parintii, oamenii apropiati! Va iubesc sincer, oameni buni si frumosi!”, a scris Ștefan Stan pe contul său oficial de Facebook.

sursa foto: Cancan 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate