Clipe de groază pentru mama unui bebeluș de patru luni. Copilul a fost furat din parcarea unui supermarket din Satu Mare

Clipe de groază pentru o tânără mamă din Satu Mare, luni după amiază, când bebelușul ei de patru luni a fost furat chiar de tatăl acestuia.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Părinții bebelușului de patru luni au avut o ceartă mai aprinsă, după care, bărbatul în vârstă de 41 de ani a luat copilul fără acordul mamei și a fugit.
Femeia a sunat instant la 112, iar polițiștii s-au moblizat și au început căutările.

Citeste si: Măsuri drastice pentru copii! Alocațiile vor fi tăiate dacă nu vor respecta regulile impuse. Ce trebuie să facă copii pentru a primi alocația

Citeste si: Dimineața a fost la morgă, iar seara a apărut la televizor veselă și plină de viață! Ce secret a ascuns Adelina Pestrițu

Citeste si: Actor român, înjunghiat într-o sală de cinema din Timișoara! „Era sânge peste tot”

Clipe de groază pentru mama unui bebeluș de patru luni.Copilul a fost furat din parcarea unui supermarket din Satu Mare

Bebelușul de patru luni a fost abandonat pe malul râului Someș. 

„În urma apelului, poliţiştii de ordine publică şi investigaţii criminale au demarat imediat cercetările în vederea găsirii bărbatului reclamat şi al minorului. În scurt timp poliţiştii au reuşit salvarea minorului de pe marginea râului Someş, unde a fost abandonat de bărbat sub presiunea căutărilor poliţiştilor. Deoarece minorul avea hainele ude, până la sosirea ambulanţei, poliţiştii i-au acordat primele îngrijiri înfăşurându-l într-o jachetă, fiind ulterior transportat la spital în vederea efectuării de investigaţii de specialitate, acesta fiind în afara oricărui pericol", a transmis IPJ Satu Mare.

Bărbatul a fost dus la secția de poliție pentru a da declarații care să demonstreze de ce a recurs la o asemenea faptă. Conform presasm.ro, acesta a fost prins în timpc e înota în Someş, după ce lăsase bebeluşul aproape de mal.

„Noaptea trecută, eram la muncă, deja implicată într-un eveniment cu colegii mei de patrulă, Claudiu și Cristian, când, deodată, am fost trimise mai multe echipe să ne deplasăm în zona râului Someș. Un tată și-a luat copilul de 4 luni și a amenințat că se sinucide. În timp ce efectuam căutările în zonă, tatăl a realizat că este urmărit de poliție și a abandonat copilul în apă, aproape de mal, și a început să înoate în râu. Am ajuns în timp util la copil, ne-am bucurat că nu a fost luat de apă și am avut grijă de el până la sosirea ambulanței. Tatăl a fost găsit și urmează să fie tras la răspundere pentru faptele lui", a declarat poliţista care a găsit bebeluşul.
Pe numele bărbatului s-a întocmit un dosar penal pentru lipsire de libertate.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate