Imaginile INCREDIBILE pe care le aşteptau multe femei! Uite-l pe Dorian Popa gol puşcă la geamul apartamentului! Nici nu-ţi imaginezi cine l-a filmat! FOTO!

Dorian Popa, gol puşcă la geam! Uite cine l-a filmat!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Dorian Popa este un burlac extrem de râvnit deşi chiar şi pentru cele mai optimiste femei este limpede că tânărul nu are ochi decât pentru frumoasa lui iubită, Claudia, care-i este alături de mai bine de şase ani.

Citeste si: Dorian Popa, cu iubita la cafenea. Artistul este nedespartit de frumoasa Claudia. VIDEO EXCLUSIV!

fara descriere

În atari condiţii, fanele care suspină după solist şi îşi imaginează că "se cuibăresc" între braţele puternice ale artistului, sunt nevoite să se mulţumească doar cu privitul pozelor, concertelor şi apariţiilor televizate ale acestuia.

Ei bine, de curând, Mario Fresh l-a filmat pe Dorian într-o ipostază bombă, chiar la fereastra apartamentului său.

fara descriere

Dorian Popa, gol puşcă la geam! Uite cum arată solistul!

Fostul concurent de la Exatlon îl aştepta jos pe cântăreţ şi s-a gândit să facă o filmare pentru Insta Story, să mai treacă timpul. Şi ce credeţi? Dintr-o dată, la geam a apărut chiar Dorian...Şi nu oricum, ci gol puşcă!

Citeste si: Dorian Popa, "tratament" cu săruturi de când s-a întors din Madagascar. Uite cum au fost surprinşi artistul şi iubita lui. VIDEO EXCLUSIV!

Acesta nu s-a gândit probabil că o să ajungă pe instagram-ul amicului său, dar vă spunem că exact asta s-a întâmplat. Totuşi, Mario a şters imaginile cu protagonistul nostru după doar câteva minute de la postare. Un cititor WOWbiz.ro a apucat însă să facă două capturi şi ni le-a trimis pe adresa de mail a redacţie. "Johnule", ţi-a făcut-o Mario!

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate