Imediat după nuntă, Brigitte și Florin Pastramă au mers la spital pentru a vedea ce se întâmplă cu sarcina

Brigitte și Florin Pastramă își doresc foarte mult un copil. Imediat după nunta lor, cei doi soți au mers la spital și au vorbit cu medicul despre viitoarea sarcină.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Brigitte și Florin Pastramă au devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu și acum nimic nu îi mai împiedică să facă tot ce pot pentru a deven păîrinți. Fosta soție a lui Ilie Năstase nu și-a îndeplinit visul de a deveni mămică pentru a treia oară în timpul relației cu tenismenul, dar este hotărâtă să rămână însărcinată cu noul ei soț.

Brigitte a povestit că nu a avut timp să se odihnească imediat după nuntă pentru că a mers la medic.

„Noi vrem să facem o sarcină asistată. La ora 7 am terminat petrecerea şi la 8 deja am fost la investigaţii şi ni s-a recoltat sânge. La 12 jumătate-1 am avut amândoi o procedură. Acum o oră am ieşit dintr-o anestezie pentru sarcina asta asistată. În momentul de faţă nu sunt însărcinată, dar într-o săptămână sau o lună… vedem”, a spus Brigitte.

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Un copil a fost învârtit în leagănul din parc până i s-au spart vasele de sânge din ochi și a leșinat. Mama lui îi avertizează pe toți părinții

Citeste si: Scene incredibile la Puterea Dragostei! Jador și Mocanu au sărit să o pupe amândoi pe gură pe Mary: "Tu o dată, eu o dată, hai"

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei dă curs discuțiilor despre sarcină! Cum a fost surprinsă cu Thalida: „E fetiță?”

Brigitte și Florin Pastramă nu au făcut bani din nuntă

Au strâns 93.000 de euro de la invitați, însă nu s-au îmbogăție pentru că nunta a fost una foarte scumpă. „Nu am făcut-o pentru bani, nu ne-am scos banii deloc. Am făcut-o pentru sufletul nostru, am făcut-o în faţa lui Dumnezeu şi ca să se simtă bine el. Tatăl lui, dar şi mama lui şi-au dorit o nuntă pentru el. Am investit amândoi”, a declarat Brigitte Pastramă în cadrul unei emisiuni de televiziune.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate