Un copil a fost învârtit în leagănul din parc până i s-au spart vasele de sânge din ochi și a leșinat. Mama lui îi avertizează pe toți părinții

Un copil din Marea Britanie a fost învârtit într-un leagăn până când a leșinat. Mama lui s-a speriat când l-a văzut.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Rebecca Jordan, mamă a doi copii, și-a făcut cunoscută povestea pentru a-i avertiza pe toți părinții în legătură cu pericolul la cae își supun copiii atunci când îi învârt în leagăn. Fiul ei a ajuns de urgență la spital după ce fiul ei de 10 ani s-a învârtit prea repede la locul de joacă.

Băiețelul are doar 10 ani și s-a plâns că îl durea creierul după ce a mers la joacă. El a fost dus de urgnță la spital, unde medicii i-au făcut o tomografie computerizată.

Într-o postare pe pagina ei de Facebook, Rebecca a povestit că vasele de sânge din ochii și din pleoapele copilului s-au spart din cauza presiunii foarte mari.

fara descriere

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: Scene incredibile la Puterea Dragostei! Jador și Mocanu au sărit să o pupe amândoi pe gură pe Mary: "Tu o dată, eu o dată, hai"

Citeste si: Kamara, noi declarații despre starea de sănătate a lui Leon! Fiul artistului a făcut progrese mari: „Până când nu îl văd pe picioarele lui nu am liniște”

„Fiul nostru adoră să se învârtă în leagăn, are spirit de aventură, dar așa sunt băieții”, a povestit ea.

De data aceasta, însă, distracția l-a trimis pe micuț în cabinetul medicului. Își lăsase capul pe spate în timp ce spunea că vrea să fie învârtit mai repede, iar presiunea a făcut ca tot sângele să i se urce în vârful capului și scalpul să i se facă roșu, „ca și cum ar fi fost vopsit”, a povestit mama lui. După ce s-a dat jos din leagăn, micuțul a leșinat.

Medicii și asistentele de la spitalul la care a fost dus micuțul au crezut că fusese vopsit în creștetul capului cu vopsea roșie, pentru că nu mai văzuseră niciodată ceva de acest gen. I-au făcut mai multe investigații, inclusiv o tomografie computerizată pentru a se asigura că nu suferise niciun traumatism la nivelul creierului.

Din fericire, copilul și-a revenit complet în scurt timp. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate