”Îmi dă încredere” Cristina Ciobănașu, transformată total lângă bărbatul care i-a luat locul lui Vlad Gherman. Alexandru Mureșan a făcut-o să realizeze un lucru important

Cristina Ciobăbașu are numai cuvinte de laudă la adresa iubitului ei.

Autor: Alis Pop

In articol:

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au iubit aproape un deceniu, fapt ce a făcut ca despărțirea lor să fie un șoc pentru toată lumea.

Și-au spus ”adio” și fiecare a pornit pe un alt drum amoros, acum având și unul, și celălalt câte o altă relație de iubire.

Citește și: Cristina Ciobănașu, mai îndrăgostită ca niciodată. Alexandru o face foarte fericită pe artistă: „A înțeles din start în ce se bagă”

Cristina Ciobănașu radiază alături de actualul iubit 

Acest fapt a făcut-o pe  actriță  să devină mai discretă cu viața sa personală, doar că, uneori, pentru că fanii sunt dornici să afle totul și să o vadă fericită, Cristina Ciobănașu mai aduce în atenția lor detalii din relația ei. 

Astfel că acum, pe rețelele de socializare, vedeta a mărturisit cât de bine îi face actuala relație și cât de mult o ajută iubitul ei să fie o femeie încrezătoare și strălucitoare.

Citeste si: Hemoroizi externi – cauze si metode de tratament

În dreptul câtorva fotografii realizate în timpul unei întâlniri de cuplu, Cristina Ciobănașu a spus că, la fel ca în cazul oricărei femei, fotografiile sale trebuie să fie perfecte, căci ochiul ei critic vede orice mică imperfecțiune, orice umbră, orice unghi care nu o avantajează, fapt ce o face să nu fie

mereu plină de încredere și radiantă.

Însă în ajutorul ei vine mereu tânărul care l-a înlocuit pe Vlad Gherman. Alexandru Mureșan nu doar că o face fericită prin simpla sa prezență, dar are grijă să o susțină, pentru a deveni cea mai bună variantă a ei.

Cristina Ciobănașu și iubitul ei

Cristina Ciobănașu, ajutată de bărbatul care i-a luat locul lui Vlad Gherman

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cristina Ciobănașu, mesaj subtil pentru actualul iubit?! Actrița face de una singură toate treburile în casă: „Nu sunt mama ta” 

Actrița spune că modul în care iubitul o privește o face să fie autentică, asumată, încrezătoare și fericită.

”Avem pozele astea și 2 perspective:

A mea, cea tipic feminină, în care văd fiecare defect, necesitatea de a modifica saturația și contrastul, poate chiar puțin luminozitatea. Ce să mai, eu sunt mai pe ochi critic și pe ce poate fi îmbunătățit.

A lui, care se uită la aceleași imortalizări și în final, ce să credeți, nu vede decât că sunt frumoasă.

Bineînțeles că perspectiva lui îmi dă și mie încredere în propriile trăsături”, a scris Cristina Ciobănașu, pe conturile sale de socializare.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

„Da, se întâmplă” Cristina Ciobănașu, în culmea fericirii! A vrut ca toată lumea să afle vestea asta de la ea: „Abia aștept următoarele etape”

„Aveam senzația că mă trădez pe mine” Cristina Ciobănașu, la capătul puterilor! Abia acum a avut puterea să explice decizia luată: „Nu mai dădeam 100%”

Românca vedetă pentru adulți care a făcut furori cu felul în care prepară cocktailurile | GALERIE FOTO Fanii au taxat-o: „Ce poți face pentru bani... uimitor"

”Sunt îndrăgostită!” Andreea Mantea asistă la un moment plin de sinceritate în gala Casa Iubirii, duminică, 4 iunie 2023, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Rusalii 2023. Superstiții pentru marea sărbătoare din luna iunie! Ce nu au voie să facă creștinii ortodocși?

„Nu-l meriți.” Gina Pistol a primit mesaje răutăcioase la câteva zile, după ce s-a căsătorit cu Smiley

„Ascult muzica noastră și plâng la volan”. Cristina Ciobănașu, dezvăluiri emoționante la doi ani de la despărțirea de Vlad Gherman

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies