Împăcare bombă! Jador de la Puterea Dragostei a recunoscut totul: „Îmi doresc să mai fiu cu ea!”

Jador de la Puterea Dragoste a recunoscut că are o relație foarte bună cu Georgiana, fosta lui iubită, și că își dorește să formeze un cuplu cu ea.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Jador este unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Puterea Dragostei, deșia a les să părăsească emisiunea. Manelistul a stârnit destul de multe controverse în timpul șederii lui în Turcia, iar relația lui cu Georgiana a fost tot timpul învăluită în mister. nu o dată s-a spus că artistul ar avea încă o relație cu ea și că a ales să participe la emisiunea prezentată de Andreaa Mantea doar pentru a câștiga mai multă popularitate.

Jador a negat tot timpul că ar fi fost cuplat cu Georgiana în timpul participării lui la Puterea dragostei. În schimb, e recunoscut că a fost într-o relație cu ea înaine de a participa în show-ul de televiziune și că au rămas buni prieteni. Recent, însă, Jador a uimit pe toată lumea atunci când a recunocut că încă își mai dorește să fie într-o relație cu Georgiana.

„Georgiana este și va fi fata pe care am iubit-o cel mai mult de pe acest pământ! nu e menajeră și nici nu va fi. Este sufletul pe care îl respect toată viața mea!

Și da, îmi doresc să mai fiu cu ea! Este singura femeie care seamănă cu mama mea la suflet! Nu spun că celelalte caer au fost nu sunt bune, doar că poate eu nu sunt bun și inima mea alege să iubească ce vrea!”, a scris Jador pe pagina lui de Instagram, spre surprindera fanilor.

Citeste si: Cătălin de la Puterea dragostei, acuzat că a ucis trei oameni într-un accident: "Nu este el". Imagini de la locul faptei

fara descriere

Jador de la Puterea Dragostei are doar cuvinte de laudă despre Georgiana

"Georgiana este și va fi femeia cu cel mai mult respect din partea mea, cu cea mai multă iubire din partea mea, indiferent ce spun alții. Este femeia care m-a făcut să îmi schimb părerea în bine despre femeie. Respect! Ea este fata care seamănă cel mai mult cu mama mea! Și nu aș vrea să fie înjosită de nimeni atâta timp cât respectul meu pentru ea este imens", a mai scris fostul concuernt de la Puterea Dragostei pe pagina lui de Instagram.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate