Stiri

Impreuna pentru Mihnea! Un baietel de 7 ani are nevoie de ajutorul nostru ca sa duca o viata normala! Operatia costa 100.000 de euro! Foto!

Ioan Mihnea Coman, un baietel de doar 7 ani, din Vatra Dornei, judetul Suceava, are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea avea o viata normala. Copilul, diagnosticat cu o boala cumplita, are nevoie de 100.000 de euro pentru o operatie care l-ar ajuta sa mearga.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G.


Impreuna pentru Mihnea! Un baietel de 7 ani are nevoie de ajutorul nostru ca sa duca o viata normala! Operatia costa 100.000 de euro! Foto!icon photo

Ioan Mihnea Coman a fost diagnosticat cu tetrapareza spastica cu miscari diskinetice – atetoza, iar sansele sa mearga vreodata sunt reduse.

Parintii au facut tot ce le-a stat in putinta pentru fiul lor, au consultat medici din tara, dar si din strainatate, si l-au dus la diferite tratamente.

Mihnea are nevoie de o interventie foarte costisitoare, Deep Brain Stimulation. Interventia, ce consta in aplicarea unui dispozitiv ce coordoneaza miscarile, si al carei pret este de 100.000 de euro, se face la Barcelona, la Spitalul Sant Joan de Deu.

Celor care vor sa-l ajute pe Mihnea sa aiba o viata normala o pot face donand in contul Asociatiei Ioan Mihnea, deschis la BCR Vatra Dornei: RO08 RNCB 0243 1498 9428 0001

Pentru cei care vor mai multe informatii, pot lua legatura cu parintii baietelului:

Dana: 0722.935.737

Razvan: 0753.529.282

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune