În penthouse-ul de lux al Biancăi Drăguşanu s-a filmat un serial de televiziune: “De pe terasa de 200 de metri pătrați se pot vedea munții” FOTO

Recent, în penthouse-ul de lux al Biancăi Drăguşanu s-a filmat un serial.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

E clar că în penthouse-ul de lux al Biancăi Drăguşanu s-a filmat un serial. Bianca s-a mutat recent, împreună cu Alex Bodi, într-un apartament de 500 metri pătraţi care l-a costat pe afacerist peste un milion de euro. Interesant este că, cu puţin înainte ca Bodi să achiziţioneze penthouse-ul, acesta a fost folosit pentru a se filma câteva scene pentru un serial de televiziune. “În serialul VLAD de la PRO TV, protagonistul Vlad Pop, interpretat de Adi Nartea, locuiește într-un penthouse fabulos”, au scris realizatorii serialului. (vezi cum s-au distrat Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi la cazinou în Hong Kong)

Citeste si: Bianca Drăgușanu a dat vestea cea mare, după ce s-a împăcat cu Alex Bodi: „Cu un inel...”

Citeste si: Bianca Drăguşanu a primit cadouri fabuloase de împăcare de la Alex Bodi! Uite ce i-a cumpărat afaceristul vedetei! FOTO!

Citeste si: Adevărul despre împăcarea Biancăi cu Bodi!”Gelozia lui i-a despărțit acum două săptămâni, dar iubirea a salvat relația acum! Nu este însă numai lapte și miere în iubirea lor”! Detalii si poze exclusive din Hongkong

În penthouse-ul de lux al Biancăi Drăguşanu s-a filmat un serial: "Se întinde pe nouă niveluri"

Apartamentul de lux în care locuiește Vlad Pop (Adi Nartea), personajul principal al serialului VLAD, există și în realitate.  Situată la etajul 25 al unui bloc dintr-un ansamblu rezidențial, aproape de centrul Bucureștiului, proprietatea este absolut impresionantă. Cu o suprafață de peste 500 de metri pătrați și ferestre înalte de la podea până la tavan, penthouse-ul se întinde pe nouă niveluri, având o priveliște generoasă asupra orașului. De pe terasa de 200 de metri pătrați, în zilele senine, se pot vedea munții”, se relatează despre locuinţă.

În penthouse-ul de lux al Biancăi Drăguşanu s-a filmat un serial: "Proprietatea este listată la 1,5 milioane de euro"

De curând, în penthouse-ul de lux al Biancăi Drăguşanu s-a filmat un serial. “Dacă, în urmă cu câțiva ani, locuința a fost achiziționată la prețul de 372.000 de euro, acum proprietatea este listată la o valoare de 1,5 milioane de euro. Pe primul nivel, există un hol, living, dining, două dormitoare, dressing, bucătărie open space, două băi, spații de depozitare, scară interioară și terase.  Al doilea nivel include două dormitoare, două băi și un living.  De designul interior s-a ocupat o firmă specializată, care a gândit totul în cele mai mici detalii”, a fost descris apartamentul.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: