Antonia
Antonia, una dintre cele mai frumoase femei ale Romaniei

Vedete

În plin scandal cu Alexia, Lino și Mario Fresh, Alex Velea și Antonia își fac de cap! Vedeta nu își mai poate ascunde burtica și... poftele

Scandalul în ”familia” lui Alex Velea este unul colosal după ce artistul s-a certat crunt cu Lino Golden, având surpriza să fie trădat și de Mario Fresh și iubita acestuia, Alexia, fiica Andreei Esca, cea de la care, pare-se, a pornit tot circul care a dat peste cap lumea showbiz-ului autohton.

Cu toate acestea, pare-se, mai maturi, Alex Velea și Antonia au depășit cu bine scandalul după ce, din câteva postari, i-au făcut praf pe cei trei, sugerând că sunt niște persoane false, dezvăluind totodată că drumurile lor nu mai coincid.

E adevărat, nici Alex Velea și nici Antonia nu prea au timp să stea să se certe cu trei puștani pe conturile de socialziare. Nu de altceva, dar, acum, Antonia este a patra oară însărcinată, a treia oară alături de Alex Velea. Și, deja, nici nu mai pot ascunde acest lucru.

Astfel, zilele trecute, Alex Velea și Antonia au fost surprinși la o terasă din zona de nord, la mari fițe, alătui de managerul Innei. Iar Antonia, purtând o rorchie destul de strâmtă, nu își mai putea ascunde deloc rotunjimile provocate de sarcina pe care o poartă.

Antonia si Alex Velea
Antonia si Alex Velea, fericiti ca vor mai avea un copil

Vizibil mai implinită, Antonia, socotită una dintre cele mai frumoase femei din România, era totuși numai un zâmbet în compania lui Alex Velea care, ușor zgribulit, era mai tăcut și asculta cu mare atebie ce vorbea partenera lui de viață cu unul dintre cei mai importanți oameni din muzica româneasca, managerul Innei.

Mai mult, Antonia, la un moment dat, a fost surprinsă din profil de paarazii WOWbiz.ro, moment în care s-a putut observa burtica vedetei în toată splendoarea ei. Nu de altceva, dar, din profil, Antonia – cunoscută pentru formele perfecte pe care le are, bine întreținute la sala de sport și îndelung expuse pe conturile ei de socialziare – afișa o burtică de-a dreptul serioasă, semn că sarcina este, deja, suficient de avansată.

Antonia si Alex Velea
Antonia si-a scos burtica de gravida la inaintare

Antonia și Velea, în scandal cu ”echipa” puștanilor pe care i-au crescut

„Vă rog să nu vă mai lăsați păcăliți de «dramele» și «victimizările» care circulă online… sunteți extrem de naivi. Educația, Bunătatea și Respectul au lipsit, PUNCT! Ah, și să nu uităm MODESTIA! Mai departe, trageți voi o concluzie. Probabil, doar adulții și oamenii cu mintea la cap vor înțelege.  Niciodată să nu tolerați aroganța și să nu uitați de unde ați plecat, și cine v-a ajutat sau să trădați oamenii care au fost lângă voi demult… este cel mai josnic gest.

Nu vă mai pierdeți timpul online cu răutăți, când, de fapt, se întâmplă lucruri grave rău în jurul nostru și în lume care trebuie să ne preocupe”, este un mesaj postat de Antonia în plin scandal cu Lino Golden și Mario Fresh.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

„Nu pot să spun că ne-am certat, dar da, de ceva timp ne-am separat. Am început să avem păreri diferite, să facem muzică diferită, etc...Când nu mai rezonezi cu cineva mai bine cauți o varianță de mijloc. Îi multumesc foarte mult pentru tot ce a făcut pentru mine, fără el nu eram aici. Poate pe viitor o să mai auziți materiale cu el”, a spus Mario Fresh pe contul său de Instagram depsre relația pe care o are acum cu Alex Velea și Antonia.