Larisa Bercea și Denisa Despa, duet interzis minorilor! Fotografii WOW

Larisa Bercea și Denisa Despa sunt, cu siguranță, două dintre cele mai senzuale apariții din peisajul monden românesc, mai ales că cele două dansatoare nu sunt deloc inhibate când vine vorba de aparițiile lor publice.

Autor: Calin Perian

In articol:

Larisa Bercea și Denisa Despa au fost, de curând, vedetele unei prezentări de modă, cele două bombe sexy reușind să impresioneze, cu adevărat, asistența masculină prezentă la eveniment.

Citeste si: Larisa Bercea, apariţie interzisă cardiacilor! S-a pozat complet dezbrăcată

Citeste si: Nu degeaba este zeiţa dansului la bară! Larisa Bercea, show total în faţa a sute de oameni VIDEO

Citeste si: Celebra Larisa Bercea a intrecut limita! Dansatoarea la bara risca sa ramana fara conturile de socializare

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Larisa Bercea, purtând o lenjerie intimă neagră, suficient de transparentă pentru ca formele ei să poată fi văzute și ”din avion” a defilat, plină de încredere, în fața asistenței, unduindu-și corpul în cel mai atrăgător mod cu putință, zâmbind larg, conștientă de efectul devastator pe care îl avea asupra pihicului bărbaților care se uitayu, cu maxinmă atenție, la fiecare centimetru dezgolit. Și, la cât de mică era lenjeria intimă pe care o purta, au avut ce vedea...

Nici Denisa Despa nu s-a lăsat mai prejos, dansatoarea favorită a maneliștilor, purtând lenjerie intimă albă, dovedind că nu are nicio picătură de celulită. Aproape goală, Denisa a făcut un adevărat show pe podiumul de modă, lăsând să i se vadă formele perfecte și transformânu-l astfel pe iubitul ei înc el mai invidiat bărbat de la noi.

Normal, cele două dansatoare nu au putut să se abțină și, după prezentarea de modă, în culisele evenimentului, au făcut un adevărat show, dansand în creațiile purtate într-un fel

în care a înfierbântat și mai mult atmosfera din luxosul loocal bucureștean în care a avut loc evenimentul.

În altă ordine de idei, succesul pe care l-a avut Larisa Bercea în timpul prezentării de lenjerie intimă a făcut-o pe designerul Cristina oae să o folosească de celebra dansatoare la bară drept model pentrui creațiile sale, motiv pentru care focoasa brunetă a devenit model pentru o zi, într-un pictorial de-a dreptul incendiar.

 

Larisa Bercea și Denisa Despa, dansatoare de senzație

Larisa Bercea, după ce a cunoscut celebritatea ca dansatoare la bară participând la un concurs de talente, a devenit una dintre cele mai curtate animatoare de la noi, cluburile întrecându-se să o aibă pe scena lor pentru prestaţiile ei încărcate de senzualitate. Iar acest lucru, aşa cum l-a şi recunoscut focoasa dansatoare exotică, i-a adus banii şi faima necesară pentru a-şi asigura un trai mai mult decât decent.

Nici Denisa Despa nu este mai prejos, focoasa dansatoare fiind, cu siguranță, iubită de toți cei care au legătură, într-un fel sau altul, cu manelele, mișcările ei din diversele clipuri sau show-uri ale artiștilor din lumea lăutărească fiind, cu adevărat, memorabile, ea fiind, alături de Larisa Bercea, printre cele mai căutate artiste de profil.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies