În plin scandal cu sportivii, Nuțu Cămătaru a plecat din București! Tata Nuțu e în vacanță

În plin scandal cu clanul Sportivilor, Nuțu Cămătaru a părăsit Bucureștiul.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Lumea interlopă din Capitală e în fierbere după ce membrii grupărilor Că,ătarilor și Sportivilor au început să-și aducă jigniri și amenințări prin intermediul rețelelor de socializare.

fara descriere

În acest context încărcat, Nuțu Cămătaru a decis să plece într-o vacanță departe de București. El a fost văzut alături de soția lui, Claudia, în centrul Timișoarei. Nu se știe exact care este scopul călătoriei, însă la prima vedere acesta părea destins, ca și cum ar fi într-o vacanță.

fara descriere

Citeste si: Scandal uriaș între interlopi! Florin Salam, victimă colaterală! Ce s-a întâmplat și ce a pățit manelistul

Citeste si: Nidia Moculescu a slăbit 10 kilograme în două luni! Ce dietă a urmat ea: „Important este să renunți la...”

Citeste si: Roxana de la „Puterea dragostei”, sărutată de Jador! Cum a reacționat Bogdan Mocanu

Nuțu Cămătaru a fost acuzat de șeful sportivilor, Mircea Nebunu’ că și-a instigat un fin să-l amenințe și să-l jignească pe Internet. Prietenii lui Mircea au interevnit și au aruncat vorbe rele la adresa lui Nuțu iar la mijloc a căzut Florin Salam, care este prieten atât cu sportivii cât și cu cămătarii. Ulterior, fratele lui Mircea Nebunu’ a făcut un apel public la calm, spunând că ”nebunul” care amenință sportivi nu este pus de cămătari ci a fost plasat de ”altcineva” cu scopul de a băga zâzanie între clanuri și astfel să existe un motiv pentru poliție să-i aresteze. Chiar și așa, în Capitallă domnește o atmosferă încordată.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate