În plină pandemie, o bătrână de 73 de ani a sunat la 112 de foame. Reacția autorităților

O bătrână din Vaslui, rămasă singură, a sunat la 112 pentru că îi era foame.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

În plină stare de urgență, mulți români se confruntă în continuare cu aceleași probleme care le făceau existența amară chiar și înainte de declanșarea epidemiei de coronavirus.
O bătrână de 73 de ani din comuna vasluiană Epureni a sunat la 112 pentru a cere ceva de mâncare.
După câteva încercări nereușite dispecera de la 112, a avut inspirația să îi facă legătura cu Poliția Murgeni. Când au auzit povestea tristă a bunicii Maria Panica, tinerii polițiști de la Murgeni i-au făcut acesteia o surpriză, în fața căreia a plâns ca un copil. Cozonac, ouă, pâine, carne, orez, legume, fructe, sunt câteva din bucatele pe care polițiștii le-au dăruit bunicii Maria, potrivit vremeanoua.ro.

Citeste si: Emoționant! O bătrână din Vaslui izbucnește în lacrimi pentru că nu poate merge la biserică. A primit ramura de salcie sfințită acasă

 

fara descriere

În Sâmbăta Mare, chiar înainte de Paște, câțiva polițiști din Murgeni în frunte cu comisarul șef Costel Vrabie a mers în vizită la bunica Maria pentru a-i mai alina suferință înainte de sărbători.
Maria Panica, de 73 de ani, din comuna Epureni, a sunat la 112, unde, plângând a relatat că este bolnavă, abia ieșită din spital, vine Paștele și ea nu are absolut nimic de mâncare și nici de unde să cumpere, că nu are bani.

Citeste si: Mesajul transmis de Gabriela Firea înainte de Noaptea de Înviere: ”Vă implor...”

 

fara descriere

Polițiștii nu au rămas indiferenți și au pus mână de la mână și au cumpărat pentru bunica Maria mai multe alimente: orez, ulei, făină, fructe, legume, conserve, cozonaci, pâine, carne, ouă, suc.
La vederea polițiștilor, incărcați cu plase cu alimente, bătrâna a început să plângă de bucurie, asemenea unui copil mic și le-a mulțumit din tot sufletul.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate