Înainte arăta așa, dar acum este ispită în Thailanda! Cine este tânăra care s-a transformat într-o bombă sexy

Înainte de a fi ispită în Thailanda, arăta total diferit. Acum este o adevărată bombă sexy și nici nu o recunoști dacă vezi imaginile.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Ispitele din Thailanda au frânt inimile concurenților și le-au arătat iubitelor lor cât de fideli sunt bărbații pe care îi au alături. Dacă acum arată ca niște zeițe ale frumuseții, nu același lucru se putea spune și înainte, multe dintre ele dorindu-și ca fotografiile mai vechi să dispară de pe internet.

fara descriere

Bianca Pop este una dintre cele mai sexy ispite și dovada sunt chiar miile de like-uri pe care ea le primește pe pagina ei de Instagram. Admirată deoportivă de femei și de bărbați, bruneta pare lipsită de imperfecțiuni în fotografiile pe care le face publice.

Citeste si: Impresionant! Gestul lui Lewis Hamilton pentru un băiețel bolnav de cancer în fază terminală! Îți vor da lacrimile când vei vedea ce cadou i-a făcut

Citeste si: ULTIM MOMENT! "Mihai Constantinescu a ieșit din comă"! Ce spun apropiații artistului aflați la Spitalul Floreasca

Citeste si: Impresarul lui Nicolae Guță, prima declarație după valul de reacții la maneaua pro PSD: "E un artist care cântă pentru toată lumea"

fara descriere

Cum arăta ispita Bianca Pop cu 13 ani în urmă

Cu 13 ani în urmă Bianca Pop nu se asemăna deloc cu femeia care este acum. Părul, sprâncenele, nasul, pomeții și buzele sunt complet diferite, semn că bruneta a muncit mult pentru a-și schimba imaginea. Operațiile și tratamentele de înfrumusețare au ajutat-o pe femeia de 29 de ani să-și îndeplinească visul de a deveni o adevărată bombă sexy.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate