Încă o lovitură dură pentru Irina Tănase. Iubita lui Liviu Dragnea a fost lăsată fără loc de muncă

Problemele par să nu mai ia sfârșit pentru fostul lider al PSD, Liviu Dragnea. Recent, iubita lui, Irina Tănase, a rămas fără dreptul de a profesa.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Irina Tănase, rămasă fără drept de muncă
Irina Tănase și Liviu Dragnea


In articol:

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase a rămas fără loc de muncă, după ce Consiliul de mediere i-a retras dreptul de a profesa. Tânăra a absolvit un curs de mediator, aprobat de Consiliul de Mediere, în anul 2019. Înainte de a susține examenul, iubita fostului lider al social-democraților a făcut practică de specialitate la o companie.

La sfârșitul lunii iulie 2019, ea a primit autorizație de practicare a meseriei. Până de curând, Irina se afla pe lista mediatorilor din București, ce fusese publicată pe site-ul Consiliului de Mediere.

Citeste si: Klaus Iohannis, anunț privind reintroducerea stării de urgență în România, în ziua cu cele mai multe cazuri noi de Covid-19. „Nu văd motive pentru un lockdown”

Citeste si: George Burcea spune tot adevărul despre relația Andreei Bălan cu noul iubit: ”Știu foarte bine ce s-a întâmplat în casă”

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Citeste si: O improvizație la instalația electrică a ucis doi copii de 3 și 4 ani și pe mătușa lor, la Băilești. Cum s-a petrecut tragedia

La domeniul de specializare, iubita lui Dragnea spunea că ajută la „orice tip de dispută”. De la absolvirea cursului, oricine dorea să fie mediat de Irina Tănase putea lua informațiile despre cabinet de la site-ul instituției. Acolo se găseau numărul de telefon și adresa biroului de mediere.

Irina Tănase, rămasă fără drept de muncă
Irina Tănase și iubitul ei, Liviu Dragnea

Consiliul de Mediere i-a retras Irinei Tănase dreptul de a profesa

În prezent, pe site-ul Consiliului de Mediere apare în dreptul numelui ei că nu mai poate profesa în calitate de mediator. „Acest mediator nu are drept de exercitare”, scrie pe site-ul instituției.

Decizia ar putea fi cauzată de faptul că biroul unde profesa Irina Tănase nu a avut activitate permanentă. În consecință, Consiliul de Mediere a hotărât să retragă dreptul de profesare.

Irina Tănase ar fi făcut cursul de mediere doar pentru a-l putea vizita mai des pe iubitul ei în închisoare. Legea dă posibilitatea unui mediator să viziteze un deținut ori de câte ori dorește, dacă prezintă motive întemeiate. Surse spuneau că în decurs de două săptămâni partenerea fostului pesedist a avut o vizită în calitate de iubită și trei în calitate de mediator autorizat, notează Impact.ro.

Irina Tănase a urmat cursurile Facultății de Relații Internațonale din cadrul ASE. Ea a fost secretar de cabinet la Ministerul Dezvoltării, când șef era Liviu Dragnea. Ulterior, cei doi au făcut publică relația de dragoste dintre ei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Sfatul zilei, joi, 24 septembrie 2020. Peștii iau o decizie radicală în privința partenerului de viață

O tânără din Botoșani, gest neașteptat după ce a lovit un copil cu mașina! Șoferița a luat minorul acasă

31 octombrie, sărbătoare mare. Ce este interzis să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri în seara de Halloween

Neti Sandu a tras linie. Ce se va întâmpla de fapt cu România în 2021

Să vezi și să nu crezi! În ce ipostaze compromițătoare a fost surprinsă văduva unui interlop, chiar pe sicriul acestuia!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies