Încă o moarte șocantă în familia lui Whitney Houston. După moartea fiicei sale, s-a stins din viață și el

A murit Nick Gordon, fostul logodnic al lui Bobbi Kristina, unica fiică a regretatei cântărețe americane Whitney Houston.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

A murit Nick Gordon, fostul logodnic al lui Bobbi Kristina, unica fiică a regretatei cântărețe americane Whitney Houston.
Potrivit noticieros.televisa.com, bărbatul a murit la 30 de ani în urma unei supradoze în noaptea de Anul Nou.

Decesul fostului iubit al lui Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitnew Houston, a fost confirmat de jack Walker, fratele lui Nick: „Suntem devastatați de dispariția minunatului meu frate. A lăsat un gol imens în sufletul familiei și în inimile prietenilor. Lupta lui Nick în viață nu a fost ușoară. Sunt recunoscător că Dumnezeu m-a lăsat să-i fiu alături lui Nick la sfărșitul vieții și am putut să-l țin de mână în ultimele momente”.


Familia Houston, lovită de un cumplit blestem

fara descriere

În ultimii 8 ani, evenimentele din familia celebrei Whiteney Houston au fost un lanț continuu de tragedii.
Mai întâi, în 2012, Whitney Houston a murit la vârsta de 49 de ani.
Trei ani mai târziu, în 2015, unica fiică a artistei a fost găsită moartă. Ulterior, s-a aflat că Nick Gordon fusese cel care i-a dat lui Bobbi Kristina un cocktail de droguri înainte ca aceasta să fie găsită inconștientă.
Nick Gordon a fost pus să plătească daune de 36 de milioane de dolari familiei.
El era un apropiat al familiei cântăreței încă de la vârsta de 12 ani. Whitney Houston îl considera ca pe un fiu și făcea parte din familie.
După moartea cântăreței, în 12 februarie 2012, relația dintre Nick Gordon și fiica vedetei, Bobbi Kristina, a devenit și mai solidă, fiind chiar logodiți.
Citeşte întreaga ştire: A murit fostul logodnic al fiicei lui Whitney Houston. O supradoză de droguri l-a răpus la 30 de ani

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate