Stiri

Inca o previziune facuta de Maria Ghiorghiu! Romania trebuie sa se pregateasca: "Vor aparea pentru prima oara la noi"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Inca o previziune facuta de Maria Ghiorghiu! Romania trebuie sa se pregateasca: "Vor aparea pentru prima oara la noi"
Maria Ghiorghiu, clarvazatoarea din Tecuci care a prezi o serie de evenimente tragice, dintre care incendiul de la Colectiv si de la Bamboo, dar si alte calamitati internationale, face noi marturisiri.

Femeia a avut o premonotie si se pare ca ar avea legatura cu Romania si furia naturii.
"Astazi, în timp ce scriam aici, desi eram cu ochii pe monitor, vad dragilor, in spatele meu, o stradă liniştită, deasupra căreia ardea un SOARE extrem de torid. Cum nicio frunză nu se misca la sol, brusc si extrem de surprinzător incepe o furtună cumplită ca o TORNADĂ!Tot ce era la sol dragilor, au inceput a se roti în inversul acelor de ceasornic, si se ridicau cu mare iuţime spre cer, formand un nor ca un caer de lână.
Dragii mei, vom auzi cât de curând de o astfel de furtuna cumplita sau altfel spus, de o Tornadă care va mătura totul de pe Pămant.
Totul se petrecea la Sud-Est! Cu asemenea temperaturi extrem de mari, ne putem astepta la astfel de TORNADE in ROMANIA DUHULUI SFANT, TORNADE ce apar pentru prima oara la noi.
Dar BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA  DOMNULUI, iubeste ROMÂNIA  SA SFANTA, si-o va ocroti cu Mila si cu Dragostea Sa!”
, a scris Maria Ghiorghiu pe contul său personal.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”icon photo

Vedete

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”

Aflata intr-un complex cu piscine si plaje, fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie. Dana s-a relaxat alaturi de copiii ei.

Titlu secțiune