Incendiu de mari proporții la Ighișu Nou. Trei bărbați au suferit arsuri de gradul unu și doi pe o mare parte din corp

Incendiu de mari proporții la Ighișu Nou unde o casă a fost distrusă în totalitate. Flacăra s-a aprins după ce unul dintre bărbarți a încercat să aprindă focul în sobă cu benzină.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Două echipaje de pompieri militari și un echipaj de prim-ajutor au intervenit aseară în Ihgișu Nou, Sibiu, după ce o casă a luat foc. Incendiul a fost localizat și lichidat, însă flăcările care s-au extins rapid cu distrus în totalitate locuința. Incendiul ar fi pornit în momentul în care unul dintre bărbați a încercat să aprindă focul cu benzină. 

Citeste si: Ce a fost pusă Andreea Tonciu să facă pentru a putea participa la Bravo, ai stil! Celebrities. A reușit vedeta să se conformeze?

Citeste si: Incendiu la o primărie din județul Timiș! Pompierii au fost solicitați să intervină de urgență

Citeste si: Un bărbat beat și recalcitrant din Hitias, pus la pământ de polițiști. Bărbatul a făcut un scandal monstru

Trei bărbați au ajuns la spital cu arsuri de gradul unu și doi pe o mare parte din corp

Echipa de medici care a ajuns l-a fața locului le-a acordat primul aujutor celor trei bărbați care se aflau în casă în momentul incendiului. Bărbații cu vârste cuprinse între 49 și 58 de ani au suferit arsuri de gradul I și II la membre și față. În momentul în care au ajuns autoritățile la fața locului erau conștienți.

fara descriere

Au fost transportați la Compartimentul Primire Urgențe al Spitalului Municipal Mediaș, iar ulterior transferați la Spitalul Clinic Județean Sibiu cu autospeciala de transport victime multiple, potrivit Sibiu 100.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate