Incendiu în București! Nor gros de fum deasupra zonei de nord a Capitalei

Un nou incendiu a izbucnit în București, după explozia de pe bulevardul Preciziei.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Update, ora 13:50: La misiunea de stingere intervin 27 mașini de stingere, 4 autoscări de intervenție la înălțime, 4 descarcerări și 2 ambulante SMURD.  Întrucât incendiul se manifesta cu degajări mari de fum, a fost transmis mesaj prin Ro Alert pentru protecția populației. Nu sunt persoane surprinse. Suprafața afectată, aprox 10000mp.

MESAJ RO-ALERT

Incendiu în nodul Capitalei. ”Alertă de urgență: incendiu la o hală industrială din strada Biharia, sector 1 cu degajari masive de fum. Ocoliti zona, eliberati caile de acces in zona pentru a facilita accesul fortelor de interventie. Daca sunteti in apropiere, evacuati zona”

fara descriere

Ce spune Raed Arafat despre incendiul din Nordul Capitalei

“S-a emis Ro-Alert pentru două motive, este o degajare mare de fum şi doi pentru că este o yonă aglomrată, pentru a permite maşinilor de pompieri şi de intervenţii. Nu avem informaţii de victime, sunt mai multe echipaje de la ISU. Să evite zona respectivă, zona Biharia.

Au ajuns acolo, colegii de la Pompieri. Vor face tot posibilul ca incendiul să nu se propage şi stingerea incendiului şi controlul lui. Preventiv s-au trimis şi ambulanţe, inclusiv pentru protecţia personalului”, a declarat Raed Arafat la Digi24.

fara descriere

Update, ora 13.34: 14 echipaje de pompieri au fost mobilizate în zonă. Nu se știe dacă există victime.

Update, ora 13.29: Oamenii au evacuat zona. 

Update, ora 13.24: Șase autospeciale au ajuns la fața locului. Se intervine pentru stingerea focului. O hală a luat foc în Nordul Capitalei. Conform unor surse, arde în întregime o hală din zona Băneasa-Pipera, pe strada Biharia din Sectorul 1.

Citeste si: Explozie în Capitală, de dimineață: un om a murit, alți trei sunt răniți

În urmă cu câteva momente, un nou incendiu a avut loc în Capitală, în zona de Nord. Nu se știe încă cu exactitate dacă incendiul a pornit la o hală din zona Aeroportului Băneasa sau dacă fumul provine de la un incendiu dintr-o clădire din birouri.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate