Incendiu la institul "Matei Balș"! Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, primele declarații: "Momentan nu este clar..."

Incendiu la institutul "Matei Balș" din Capitală! Ministrul Sănătății a dat primele declarațiii.

Ministrul Sănătății, primele declarații despre incendiul de la Matei Balș
Autor: Adriana Raiciu

In articol:

Incendiu la institutul "Matei Balș" din Capitală! Ministrul Sănătății a dat primele declarații despre situația actuală. Incendiul puternic a izbucnit vineri dimineață, 29 ianuarie, în cadrul unui pavilion al Spitalului Matei Balș din Capitală.

4 persoane s-au stins din viață până la ora actuală. 

Ministrul Sănătății, primele declarații despre incendiul de la Matei Balș

Victor Voiculescu declară faptul că momentan nu este clar motivul pentru care insituția a luat foc. 

„Momentan nu este clar. Vin de la Matei Balş am văzut clădirea. Evident că a fost un incendiu violent.(...) Sunt 2 piste: o problemă punctuală, o greşeală individuală(...) datoria noastră este să ne uităm la greşelile de sistem. Aştept să văd rapoartele de control care s-au făcut, am cerut toate aceste rapoarte din ultimele 6 luni”,  a declarat Ministrul Sănătăţii.

Citeste si: Incendiu la Matei Bals. Primele declarații ale autorităților

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

De asemenea, în ceea ce privește pacienții evacuți din pavilionul care a luat foc, Ministrul Sănătății declară faptul că:  „Nu toţi sunt în stare gravă. Din informaţiile mele sunt patru pacienţi în stare gravă la Balş. Circa 40 de pacienţi fuseseră transferai la alte spitale din Bucureşti. Sunt locuri suplimentare. La Victor Babeş, minim 60 de locuri”.

Citeste si: Incendiu de proporții la Institutul ”Matei Balș”. Plan roșu activat. Patru pacienți au murit carbonizați

Vineri dimineață, 29 ianuarie, un incendiu violent a avut loc într-un corp de clădire al spitalului Matei Balș din Capitală. Au fost evacuate aproximativ 120 de persoane, iar numărul perosnaelor decedeate a ajuns la 4. 

Raed Arafat, primele declarații despre incendiu

”La ora 05:05 a fost făcut apelul la 112, iar la ora 05:13 a sosit primul echipaj, care a anunțat care este situația. Au fost trimise de la început mai multe echipaje. La ora 05:14 a fost declanșat planul roșu și au fost mobilizate mai multe forțe din parte ISU-B-IF, adică pompierii și SMURD, din partea Floreasca, partea medicală, bineînțeles și serviciul de ambulanță și din partea poliției și jandarmeriei, care a participat la intervenție.

De la început au fost informați, ministrul MAI și cel al Sănătății și la acest moment la Centrul de Coordonare de la Ministerul de Interne se află domnul ministru Bode, care urmărește și este în legătură cu noi.”, a transmis Raed Arafat.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Incediu de proporții la cea mai mare fabrică de vaccinuri din lume, de unde ies milioane de doze de ser anti-COVID!

Tragedie în Marea Britanie! Un bărbat a murit de COVID-19 la câteva săptămâni după ce casa i-a fost făcută scrum de un incendiu

Tragedie fără margini! Un bebeluș de cinci luni a murit, după ce pătuțul în care se afla a fost cuprins de flăcări

Horoscop Zilnic Luni 1 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

Anunţ oficial pentru toţi elevii şi profesorii! Se aplică de 1 martie. Ministrul a spus clar

Alimentul care stimulează cel mai mult hormonii sexuali și crește potența. Nu este vinul! Mihaela Bilic a explicat care este secretul

Omul care a înfruntat Iadul: Viața după moarte există

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies