Incendiu violent în Ilfov! Sunt mai multe persoane rănite

Un incendiu violent a avut loc în Ilfov. Mai multe persoane au avut nevoie de asistența medicilor.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Un incendiu violent a pornit în Afumați. În jurul prânzului, un depozit de lacuri și vopsele din Afumați, județul Ilfov a explodat. Circulația în zona respectivă este oprită.

La incident, 28 de autospeciale de stingere, 4 autoscări, 2 autospeciale pentru descarcerare și 3 ambulanțe SMURD au sosit.

"Incendiul este localizat (în jurul orei 14:00, n.r.), se acționează în mod preponderent de la înălțime, pe toate cele patru laturi ale depozitului. La prima vedere, pagubele sunt minore. În interior sunt depozitate materiale combustibile. Când incendiul a avut o manifestare generalizată, recipientele sub presiune au generat explozii", a declarat purtătorul de cuvânt ISU București, Daniel Vasile.

Citeste si: Ramona Gabor a dat vestea tristă despre tatăl ei: "Din păcate..."

Citeste si: O tânără din Iași a fost sechestrată 48 de ore de iubit! După ce a bătut-o, a tăiat-o cu drujba

Citeste si: Șocant! Această fetiță de 13 ani a ucis un bărbat! Ce au găsit anchetatorii în cuptorul cu microunde al victimei

"Sunt foarte importante informațiile din punct de vedere meteo. Avem vești bune, faptul că plouă ajută la stingerea incendiului, iar norul NU se îndreaptă spre Capitală. Colegii de la Garda națională de mediu sunt la fata locului. Agenția națională pentru protecția mediului a deplasat laboratorul în zonă pentru a determina dacă norul de fum are potențial nociv pentru populație. Urmează să primim aceste informatii în orele care urmează", a declarat, într-o intervenție la RTV.

fara descriere

"Ca la orice incendiu, orice fum este toxic. Locuitorii din zonă trebuie să închidă geamurile și să nu se expună", a declarat Raed Arafat, șeful DSU.

"Se va utiliza sistemul RO-ALERT pentru avertizarea populației. Este vorba despre o ardere generalizată, cu degajări foarte mari de fum spre zona șoselei de Centură a Capitalei. Ard lacuri, vopseluri și mase plastice din depozit. Se încearcă stingerea din exterior. Din interiorul depozitului se aud explozii succesive", a mai declarat Daniel Vasile.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate